Ima se, može se

Sandra Meljničenko ponosna na svog muža: Ceo svet bruji o sablasno skupom poklonu!

Srpsko-ruski par će imati mogućnost i da helikopterom sleti na šesti sprat superjahte, a 54 člana posade su potrebna za održavanje ovakvog plovila
Šuška se
20:46h
Sandra Meljničenko ponosna na svog muža: Ceo svet bruji o sablasno skupom poklonu!
Foto: Profimedia

Sudeći po tome da superjahta, koja nosi jednostavno ime - prvo slovo imena njegove supruge Aleksandre, ima dužinu jednog i po američkog fudbalskog terena, sa tri jarbola viša od statue slobode, suprug srpske manekenkenije štedeo.

Naime, ruski milijarder, koji se našao na Forbsovoj listi 100 najbogatijih ljudi na svetu, sa bogatstvom procenjenim na 9,2 milijarde dolara, investirao je 460 miliona dolara u izradu superjahte A, koja se po prvim kompjuterki generisanim nacrtima smatra najskupljom jahtom na svetu, piše CNN.

Ruski industrijalac postarao se da jahta poseduje najnoviji dizajn kako bi privilegovani putnici tokom vožnje na ovoj sablasno skupoj jahti uživali u pogledu na more pod stopalima.

Glamurozno slavlje krilo porodičnu dramu: Ovo je Sandra Meljničenko želela da zaboravi!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

CNN nije štedeo reči ni kada je Andrejeva supruga Sandra u pitanju, koju je okarakterisao kao srpskog modela i pop zvezdu, a ona će zasigurno uživati u blagodatima Andrejevog investiranja.

Srpsko-ruski par će imati mogućnost i da helikopterom sleti na šesti sprat superjahte, a 54 člana posade su potrebna za održavanje ovakvog plovila.

Andreja Meljničenka svetski magazini okarakterisali su kao nesvakidašnjeg vizionara, koji, za razliku od drugih vlasnika jahti koje se stapaju sa sredinom, ima hrabrosti da kreira inovaciju koja će se u svetu smatrati velikim izumom, te Sandra ima još jedan razlog da bude ponosna na svog izabranika.

Sandra Meljničenko se budi u luksuzu: Ovako milijarder slavi 10 godina braka! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs