Svaka čast

Nina Badrić bez dlake na jeziku: Oplela po plastičnim lepoticama! (FOTO)

Ona nema problema s objavljivanjem svojih fotografija bez trunke šminke, a ovo nije prvi put da je javno rekla da nije pobornica veštačkog izgleda i estetske hirurgije
Šuška se
21:04h Autor:
Nina Badrić bez dlake na jeziku: Oplela po plastičnim lepoticama! (FOTO)
Foto: Instagram / Badrich

Nina Badrić je po mišljenju mnogih jedna od najlepših regionalnih pevačica, a razlog tome je njena prirodna lepota. Pevačica je pobornica prirodnog izgleda jer smatra da su žene najlepše upravo onakve kakve zaista jesu i da je njihova unikatnost najveća prednost. Upravo zbog toga odlučila je da se osvrne na Severinin novi spot za pesmu "Silikoni" koji propagira estetsku hirurgiju.

Ovako je Severina izgledala 1993. godine: Zatvarala sam oči od srama! (VIDEO)

"Puno devojaka koje ja znam, prijateljica, poznanica, su pre estetskih korekcija po meni lično bile mnogo lepše. Izgubile su tu neku svoju karakterističnu lepotu. Postale su vrlo slične", rekla je Nina nakon što je pogledala Severinin novi spot.

Dodala je i da se, kad je ona u pitanju, ne trudi da se svidi svima.

Nina Badrić oštro o teroru nad mladima: Evo šta ju je izbacilo iz takta! (FOTO)

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on Aug 28, 2016 at 10:52am PDT

"Meni su puno puta u životu prebacivali veliku zadnjicu, kao imam pet kila više, mene to zaista ne dotiče jer ja sam nekako svojeglava. Kad se trudiš da se svidiš svima, izgubiš sebe, ali potpuno", zaključila je Nina za clip.rs. Da pevačica stoji iza svojih reči može da se zaključi i po njenim nalozima na društvenim mrežama.

Nina, naime, nema problema s objavljivanjem svojih fotografija bez trunke šminke, a ovo nije prvi put da je javno rekla da nije pobornica veštačkog izgleda i estetske hirurgije.

Da li se sećate Donatele Versaće pre plastičnih operacija? Nekada je bila zgodna! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs