Svaka čast

Nina Badrić oštro o teroru nad mladima: Evo šta ju je izbacilo iz takta! (FOTO)

Taj "teror" koji se sprovodi nad mladima malo je izmakao kontroli. Treba graditi svoju ličnost, raditi na svojim talentima, a ne samo težiti savršenim merama, napisala je pevačica
Celebrities
17:24h Autor:
Nina Badrić oštro o teroru nad mladima: Evo šta ju je izbacilo iz takta! (FOTO)
Foto: Instagram / Badrich

Iako je već početkom godine Ališa Kiz donela odluku da više neće nositi šminku, brojne strane, ali i zvezde iz regiona, odlučile su da slede njen primer nakon što je u nedelju bez mejkapa stigla na dodelu MTV VMA nagrada.

Pevačica je tada ponosno pozirala pred okupljenim fotografima, a ubrzo nakon što su fotografije obišle svet, postala je prava internet senzacija. A da svoje lice pred obožavaocima više neće da skriva šminkom, odlučila je i Nina Badrić. Tim povodom je na Fejsbuku odlučila i da kaže mladim devojkama šta misli o tome.

Savršeno opremljen dom Nine Badrić: Kuća na moru koju bi svako poželeo! (FOTO)

<\/div>

"Fotografijama bez mejkapa želim devojčicama koje još nisu izgradile ličnost da poručim da su mnogo više od lepog izgleda, i da su za izgled javne osobe zadužene čete šminkera, frizera i stilista. Taj "teror" koji se sprovodi nad mladima malo je izmakao kontroli. Treba graditi svoju ličnost, raditi na svojim talentima, a ne samo težiti savršenim merama. A savršene mere ne postoje. To su kalupi u koje nas uvlači modna industrija. Dižem palac gore za Ališu Kiz koja isto to radi u svetu i tako svima poručuje da je žena puno više od savršenog izgleda", poručila je Nina.

Mnoge obožavateljke pohvalile su njen status.

"Ako ikada budem imala ćerku pokazaću joj tvoje slike i rekla bih joj: "Neka ti ova žena bude uzor i model". Nina ti prosto zračiš ženstvenošću, zdravljem i lepotom. Budi nam uvek nasmejana i srećna", napisala je.

Nini Badrić mogu svi da zavide: Ovo je njen potpuno prirodan izgled u 43. godini! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs