Rijaliti zvezda

Ni manje ni više nego Kim Kardašijan: Rijaliti zvezda dobila ozbiljno priznanje za rad! (FOTO)

Priznanje njenom radu stiglo je i od prestižnog Forbs časopisa
Šuška se
15:12h Autor:
Ni manje ni više nego Kim Kardašijan: Rijaliti zvezda dobila ozbiljno priznanje za rad! (FOTO)
Foto: Profimedia

Osvanula je nova naslovnica popularnog magazina Forbs, a na njoj ni manje ni više nego Kim Kardašijan. U crnoj majici, sa pristojinim dekolteom, prekrštenih ruku, rijaliti zvezda deluje više nego opasno i pametno.

Iako su joj mnogi prebacivali kako nema talenat i kako je uspela samo zahvaljujući svom pornografskom snimku, Kim je ipak proglašena za Mobil Mogula od strane prestižnog Forbs magazina, prenosi Huffington post.

"Velika mi je čast što sam se pojavila na naslovnici Forbsa. Nikad nisam ni sanjala da će se to desiti, moj tata bi bio ponosan", napisala je Kim na Tviteru i objavu propratila savršenim haštagom "nije loše za devojku bez talenta".

Rešila je da ih uništi: Ušla im u kuću i sad ne mogu da je izbace! (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP

A šta to poseduje Kim Kardašijan?

Ona ima uspešnu aplikaciju, liniju emoja, video igricu procenjenu na 160 miliona dolara kao i veoma uspešnu rijaliti emisiju koja uvek ide u udarnom terminu E! televizije.

Kada je razvoj u IT sektoru u pitanju Kim ne namerava da stane. Ona je odlučila da i dalje radi na svojim novim projektima vezanim za ovu oblast uprkost ljudima koji ne mogu da zamisle da je jedna rijaliti zvezda ušla u tu oblast.

"To je meni zabavno i ja ne nameravam da stanem", izjavila je Kim za Forbs.

Brutalno bogata porodica: Mračne tajne Rotšildovih, incesti i veličanje satane! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs