Čeka se lekarska potvrda

Molila novinare da ništa ne objavljuju: Aleksandra Prijović trudna?

Rano je još da govorim o tome, čekam da se vratim s puta i odem na pregled. Nije vreme za tu temu dok se sve ne isproverava, kratko je rekla pevačica
Šuška se
19:10h Autor:
Molila novinare da ništa ne objavljuju: Aleksandra Prijović trudna?
Foto: Instagram Printscreen / Aleksandraprijovic

Pevačica Aleksandra Prijović već mesec i po dana ima sve simptome rane trudnoće: pojačan apetit, mučninu, umor, zbog čega su sve češća šuškanja da će par uskoro obradovati prinova.

Aleksandra oseća promene u organizmu koje ukazuju na drugo stanje, a poverila se samo najbližima koji jedva čekaju potvrdu vesti, piše Kurir.

"Njoj već mesec i po dana kasni ciklus, a to joj se ranije nije dešavalo. Takođe joj je pojačan apetit i bukvalno više ne bira ni šta jede ni u koje doba dana i noći uzima hranu. Rekla nam je da ima osećaj da je trudna. Kaže da je Filip presrećan, a ona ga smiruje jer mora prvo da ode na pregled. Ne znam da li su rekli Breni i Bobi", otkriva izvor i dodaje da pevačica često menja raspoloženje.

Čas je nasmejana i raspoložena, čas je nervozna. U poslednje vreme žali se na umor i mučninu, pa je u više navrata na nastupima tokom pauze sedela i odmarala se zbog naglog pada energije, iako ima običaj da u to vreme đuska s dečkom i društvom u separeu", kaže jedan Aleksandrin prijatelj.

Jelena Kostov optužena da je izmislila trudnoću: Potezom na Instagramu svima zapušila usta! (FOTO)

Novinari Kurira pozvali su pevačicu za komentar, a ona je bila prilično zbunjena pozivom i pitanjem o trudnoći.

"Baš ste me zatekli! Molim vas, nemojte još ništa da objavljujete. Rano je još da govorim o tome, čekam da se vratim s puta i odem na pregled. Nije vreme za tu temu dok se sve ne isproverava", rekla je Aleksandra.Filip Živojinović nije bio raspoložen da prokomentariše ove navode.

"Ne komentarišem privatnost, pogotovo ne takve stvari. Ne morate baš sve odmah da znate. Izvinjavam se, ali moram da prekinem", rekao je sin Bobe Živojinovića.

Podsetimo, u javnosti se već neko vreme nagađa da će zaljubljeni par stati na ludi kamen u aprilu sledeće godine, na godišnjicu veze, a da će glamurozno venčanje biti upriličeno u jednom beogradskom hotelu.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs