Neverovatno

Hoću ćelavu prostitutku bez zuba: Skandalozni zahtevi svetskih zvezda! (FOTO)

Toliko su slavne ličnosti razmažene, da njihovi zahtevi često prelaze granice normalnog
Šuška se
16:04h Autor:
Hoću ćelavu prostitutku bez zuba: Skandalozni zahtevi svetskih zvezda! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako se mnoge svetske zvezde međusobno ne podnose, jedno im je zajedničko - njihovi zahtevi tokom koncertnih turneja često prelaze granice normalnog!

Lejdi Gaga

I ovako i onako kontroverzna pevačica želi da je u garderobi pre izlaska na binu dočekaju beli kožni kauči, sveže cveće i crne zavese od satena. Zidove obavezno moraju da krase stari posteri Dejvida Bouvija, grupe Queen, Eltona Džona i Bili Holidej. Lejdi Gaga (29) zahteva i puter od kikirikija s lanenim semenkama koje ne sadrže više od 4 grama šećera. Pevačica ima i pratnju od 150 ljudi koja se sastoji od spiritista, masera, čitačice tarota i 30 stilista.

Plesom oko šipke započele karijeru: Poznate dame koje su se bavile striptizom! (FOTO)

Madona

Njena ekipa sastoji se od 200 članova. Madona (57) ima 30 telohranitelja, lične kuvare, instruktora joge, osobu koja se bavi akupunkturom, 20 međunarodnih telefonskih linija. Od cveća moraju da se dočekaju ljiljani i ružičaste ruže.

Maraja Keri

U muzičkim krugovima Maraja Keri (45) je već odavno poznata po izigravanju dive. Kao dokaz tome u prilog ide i priča oko njenog gostovanja na proslavi Božića 2009. u Londonu kada je zahtevala da bude okružena s 20 belih mačića i sto belih golubova. Između ostalog, tražila je i konfete u obliku leptirića koji bi uveličali završetak njenog koncerta.

Zahtevala je da do mesta događaja bude prevezena u Rols Rojsu i da je dočeka ružičasti tepih po kojem će da prošeta. Poznato je već da pevačica voli da pije Cabernet Sauvignon vredan 200 dolara, dva buketa belih ruža obavezno moraju da budu u njenoj garderobi, a sveće sa mirisom vanile su njen favorit. Idealna temperatura sobe joj je 23 stepena.

Usvojene poznate ličnosti: Biološki roditelji ih nisu želeli! (FOTO)

Rijana

Tokom turneje "777" organizatori koncerata tvrde da je Rijana (27) živela na energetskim pićima i slatkišima. Među omiljenima su joj gumene bombone i čokoladni keks. Obožava i sir.

Keti Peri

Vozači pevačice ne smeju da započinju razgovor s njom niti smeju da gledaju na zadnje sedište preko retrovizora. Njena garderoba mora da bude bež ili ružičaste boje. Keti Peri (30) zahteva moderan stočić za kafu, lusteri moraju da budu u francuskom stilu, a frižifer mora da ima staklena vrata.

Droga i alkohol ga uništili: Slavni pevač na rubu propasti!

Niki Minaž

Kontroverzna Niki Minaž (32) želi sveće koje mirišu na peciva, veliki tanjir sira, puno pilećih krilaca i žvakaće gume u tri različita ukusa.

Džej Zi i Bijonse

Prevoz Džej Zija (45) obavezno mora da bude najnoviji model Majbaha i to crne boje. Od pića moraju da mu budu dostupne dve boce šampanjca od 300 dolara i dve boce Sassicaia vina iz 2004. godine.

Bijonse (34) obožava pečenu piletinu koja mora da bude jako začinjena svežim belim lukom, solju i biberom. Za nju nema brze hrane - služe se samo zdrave grickalice i salate na staklenom posuđu. U toaletu mora da joj bude obezbeđen crveni WC papir.

10 najlepših žena svih vremena: Klasična lepota i prirodnost su dobitna kombinacija! (FOTO)

Dženifer Lopez

Belo cveće je njeno omiljeno, po mogućnosti ljiljani ili ruže. Za Dženifer Lopez (46) bele moraju da budu i stolice, sveće, kao i hrana. Najviše jede ribu.

Recept Dženifer Lopez za smuti koji pije svaki dan: Nikada nije bolje izgledala!

Kristina Agilera

Verovali ili ne, Kristina Agilera (34) uvek insistira na policijskoj pratnji, a kafa i čaj nikad ne smeju da budu hladniji ni topliji od 80 stepeni. Bizarnostima tu nije kraj - ona želi da joj bude dostupan i vitamin C u obliku likova iz američke animirane serije "Kamenko i Kremenko".

Kanje Vest

Njegovi vozači moraju da nose odeću od 100 odsto pamuka. Kanje Vest (38) ne podnosi veštačke materijale.

Od brazilke do žbuna: Poznate dame otkrile kakvu intimnu frizuru imaju!

Adel

Pevačica, koja se pre četiri godine povukla iz javnosti kako bi uživala u porodičnom životu, tokom svojih nastupa obavezno je zahtevala kutiju određenih cigareta, svetlo pivo i sendviče bez paradajza. Adel (27) je imala i jedno pravilo - svaki njen obožavalac koji je za koncert dobio besplatnu ulaznicu, obavezno je određenu svotu novca morao da donira u humanitarne svrhe.

Merilin Menson

Slavni roker je jednom prilikom tražio da ga u bekstejdžu dočeka ćelava prostitutka bez zuba.

Kleli ga, drogirao se, varao ženu: Bahati život kralja rokenrola! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs