Ljubav cveta

Ana Nikolić oduševila muža: Ovako je Rastu iznenadila za rođendan! (FOTO)

Samo ja sam verovala do kraja strpljivo da negde postojiš... moj indigo! I onda se jedne večeri desila magija, napisala je pevačica na početku rođendanske čestitke svom suprugu
Šuška se
07:46h Autor:
Ana Nikolić oduševila muža: Ovako je Rastu iznenadila za rođendan! (FOTO)
Foto: Instagram / Ananikolicofficial

U intimnoj atmosferi svoga doma, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta su obeležili jedan od najvažnijih datuma - rođendan poznatog repera, piše Story.rs.

Kako su u više navrata pokazali da su dve savršene polovine koje se razumeju i upotpunjuju, Ana i Rasta su ovaj događaj odlučili da proslave na svoj način.

Porodica ljuta na Anu Nikolić zbog tajnog venčanja: Svi su zatečeni! (FOTO)

Iako su oboje poznati po tome sto ne ispoljavaju svoja osećanja u javnosti, Ana nije mogla da odoli, te je svom suprugu pripremila iznenađenje koje je njene mnogobrojne fanove oborilo s nogu. Naime, Ana je pronašla savršenu rođendansku tortu koja potpuno odgovara stilu mladog pevača.

Jelena Tomašević napunila 33 godine: Ova čestitka ju je nasmejala do suza, a i vas će! (VIDEO)

Nakon oduševljenja koje je osvojilo sve, Ana je podelila jedan simpatičan prizor iz njihovog doma.

Romantični poljubac koji retko imamo prilike da vidimo dokazao je da je njihova ljubav nikad snažnija, te da u njihovom braku nema mesta za bilo kakvu sumnju, a lepa pevačica je imala posebnu želju za svog supruga.

"Samo ja sam verovala do kraja strpljivo da negde postojiš... moj indigo! I onda se jedne večeri desila magija... Neka nam potraje zauvek! Ljubavi srećan ti rođendan! Volim te!", poručila je Ana Nikolić.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs