Potpuni šok

Porodica ljuta na Anu Nikolić zbog tajnog venčanja: Svi su zatečeni! (FOTO)

Reakcije ćemo tek da vidimo, ali osećanja su pomešana. Zatečeni su, malo su ljuti, malo su srećni... Što je i očekivano, otkriva novopečeni bračni par
Celebrities
02:24h
Porodica ljuta na Anu Nikolić zbog tajnog venčanja: Svi su zatečeni! (FOTO)
Foto: Facebook / Ana Nikolic

Iako su Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta pokušali da venčanje sakriju čak i od najbližih, gospođa koja ih je uslikala s prozora pokvarila je sve planove.

Novopečeni bračni par oseća se odlično. Posle ceremonije u opštini Voždovac, Ana i Rasta otišli su u Hrvatsku na nastup, a vest o venčanju iznenadila je čak i njihove najbliže. Neki su se, kažu mladenci, naljutili.

"Reakcije ćemo tek da vidimo, ali osećanja su pomešana. Zatečeni su, malo su ljuti, malo su srećni... Što je i očekivano", rekli su Ana i Rasta za Premijeru.

Sa druge strane, baka popularne pevačice slavila je tri dana svadbu svoje unuke, i uopšte nije ljuta što nije bila pozvana na svadbu.

Britanija u neverici: Kejt Midlton neće doći na venčanje svoje sestre?

<\/div>

"Anina baka je za udaju saznala iz medija, nakon toga je pozvala unuku i kroz suze joj čestitala i rekla joj kako je ispunila njenu najveću želju - da se uda. Nije joj zamerila zbog toga što nikoga od članova porodice nije obavetila, već je podržala njenu odluku. Njoj je najvažnije da je Ana srećna i da pored sebe ima čoveka kog voli. Ona je u svojoj kući u Jagodini organizovala pravu feštu i tri dana je pozivala komšije i prijatelje na gozbu koju je pripremila u čast unukine udaje. Anina baka je trenutno najsrećnija žena na svetu", otkriva izvor blizak pevačici.

Srećni mladenci, kažu, nemaju vremena da brinu o reakcijama njihovih najmilijih jer su prebukirani nastupima. Na medeni mesec planiraju tek u septembru.

"Presrećni smo. Moram vam priznati da sam veoma iznenađena činjenicom da je moja odluka da se udam toliko šokirala javnost. Dugo sam razmišljala zbog čega je narodu moje venčanje toliko čudno, ali nisam uspela to da razgonetnem. Ali mi smo želeli da bude tajno, ja sam najsrećnija žena na svetu", kaže Ana za Alo.

Fotografijom zbunila fanove: Udala se Maja Nikolić? (FOTO)

Foto: Instagram printscreen / ananikolicofficial
Foto: Instagram printscreen / ananikolicofficial

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs