Priznanje

Manekenka se pohvalila: Poznati pevač me pokupio u klubu, imali smo seks u troje i bilo je odlično!

Bilo je neverovatno i nerealno. Svetla su bila ugašena, počeli smo da se ljubimo naslonjeni na zid
Šuška se
00:36h Autor:
Manekenka se pohvalila: Poznati pevač me pokupio u klubu, imali smo seks u troje i bilo je odlično!
Foto: Printscreen/ Instagram/ Misslauracarter

Britanska manekenka Laura Karter tvrdi da se seksala u troje sa Džastinom Biberom i to nakon seksi verzije igre istina ili izazov. Ova 30-godišnja manekenka tvrdi da je mladi pevač odličan u krevetu te da je mnogo bolji nego na golišavim fotografijama.

Pop zvezdu navodno je upoznala na plesnom podiju londonskog kluba Tape, a tvrdi da je Biber izabrao baš nju od svih devojaka u klubu. Potom ju je njegova ekipa odvezla na privatnu zabavu u hotel Rosevud, koji je završio intervencijom policije.

Ko je ova devojka? Misteriozna crnka zaludela pevača, osvojila Instagram! (FOTO)

"U grupi su bila četiri momka i deset devojaka, koje su izgledale jako glamurozno. Žurka je bila na vrhuncu, a Džastin nam je pokazivao svoje plesne pokrete", ispričala je manekenka.

Htela je da napravi selfi na žurci, ali telefon su joj oduzeli na vratima hotelske sobe. S obzirom na to da je sve ispričala medijima, bila je to dobra odluka Džastina i njegove ekipe.

Nakon što su popili litre šampanjca, Džastin je sa devojkama započeo seksi verziju igre istina ili izazov. Ubrzo je sa jednom devojkom otišao u spavaću sobu, a 20 minuta kasnije se vratio noseći samo bokserice. Teturajući je došao do Laure, a potom navalio na nju.

Džastin Biber častio sebe za Božić: Kupio novi avion! (FOTO)

"Bilo je neverovatno i nerealno. Svetla su bila ugašena, počeli smo da se ljubimo naslonjeni na zid. Kad sam pogledala oko sebe, videla sam da je sa nama i druga devojka. Mislim da je bila Amerikanka i bilo je jasno da su nešto radili. Legli smo na krevet i počeli da se ljubimo", ispričala je Laura.

Ubrzo je druga devojka otišla iz sobe, jer joj se nije svidelo što Džastin više pažnje posvećuje britanskoj manekenki.

"Džastin nije otišao sa njom. Zapravo je izgledalo da mu je drago što je otišla, bio je srećniji kad smo u sobi ostali samo ja i on. Seks je bio odličan", pohvalila se.

Posrnule zvezde: Drogirali se, pili i pušili od detinjstva, završili u ludnici! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs