Skrenuli sa puta

Posrnule zvezde: Drogirali se, pili i pušili od detinjstva, završili u ludnici! (FOTO)

Svetsku slavu u najranijoj mladosti ne može baš svako da podnese
Vip priča
13:54h
Posrnule zvezde: Drogirali se, pili i pušili od detinjstva, završili u ludnici! (FOTO)
Foto: Profimedia / Britni Spirs 2002. Godine

Dečje zvezde su česta pojava u Holivudu, a teret slave podnose samo oni najjači. Opijati, mnogo novca i slava uzeli su danak i na nekim jako talentivanim mladim pojedincima.

Evo koje slavne zvezde su poklekle i postale žrtve sopstvene slave!

Džastin Biber (21)

Tokom karijere gradio je imidž nevinog dečaka, religioznog i humanog. Međutim, kako je odrastao, odavao je i svoju lošu stranu. Prošla godina bila je za njega jako loša. U 2014. Džastin Biber je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju i posedovanja droge. Osim toga, iste godine optužen je i za vandalizam, jer je komšijinu kuću gađao jajima.

Ovo je njihovo pravo lice: Poznate zvezde pre i posle plastičnih operacija! (FOTO)

Amanda Bajns (29)

Mlada glumica posrnula je 2013, u 27. godini. Nažalost, u ovom slučaju nije reč samo o lošim izborima, već i o bolesti. Nakon niza bizarnih ispada, glumica je zadržana na psihijatrijskom lečenju. Kap koja je prelila čašu bila je Amandina javna optužba, kada je tvrdila da ju je otac zlostavljao. Zgroženi roditelji su joj ipak pomogli, pa se danas oseća mnogo bolje.

Da li ste znali: Ovo su poznate ličnosti sa urođenim deformitetima! (FOTO)

Britni Spirs (34)

Mlada Britni je još u svojoj 14. godini obležila pop muziku, ali nije sve drugo išlo sjajno i glatko. Pevačica je 2007. doživela nervni slom i obrijala glavu. Nakon toga, otac je preuzeo starateljstvo nad njom, odnosno njenom zaradom. Prošlo je nekoliko godina od tada, a Britni je sada bolje, pa ponovo preuzima kontrolu nad svojim životom.

Ubedljivo najgore izdanje Britni Spirs: Haljina mala, sandale velike, dlakave noge! (FOTO)

Dru Barimor (40)

Najbizarniji primer kako je slava upropastila mlade ljude, sigurno je Dru Barimor. Slatka devojčica stekla je planetarnu slavu glumeći u filmu "E.T.", što nije bilo dobro po nju. Počela je da puši sa devet, a da pije sa 11 godina. Kokain je počela da konzumira sa samo 13 godina, a pokušala je da se ubije kada je napunila 14. Tada je otišla na rehabilitaciju, a od tada je glumica potpuno drugačija. Danas je prava dama i majka dvoje dece, a i karijera joj odlično ide.

12 zapovesti žena sa stilom: Šta znači biti dama!

Mekoli Kalkin (35)

Možda i najgori primer posrnuća je ovaj glumac. Proslavio se kao slatki dečak iz filmskog serijala "Sam u kući", a otad je sve krenulo nizbrdo. Uhapšen je zbog posedovanja marihuane 2004. godine, a do danas je nastavio sa konzumiranjem različitih opijata, uključujući i kokain, što se i vidi na njegovom licu i telu.

Mekoli Kalkin po drugi put proglašen mrtvim: Sam u kući ponovo u žiži javnosti

Lindzi Lohan (29)

Nekada je bila obožavana širom sveta, ali tokom tinejdžerskih dana počela je da konzumira droge. Hapšena je više puta zbog vožnje pod uticajem alkohola i posedovanja kokaina, a na rehabilitaciji je bila čak šest puta.

Izobličeni: Poznati koji su pravi primer drastično lošeg starenja! (FOTO)

Foto: AP / Lindzi Lohan
Foto: AP / Lindzi Lohan
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs