Šokantne tvrdnje

Droga, kockanje, abortus: Svi skandalozni gresi saudijskog kralja! (VIDEO)

"Gresi kralja Fahda" je film baziran na autobiografiji Janan Harb "Saudijski kralj i ja" koja će uskoro biti objavljena, a koju potpisuje Janan Harb
Šuška se
22:56h Autor:
Droga, kockanje, abortus: Svi skandalozni gresi saudijskog kralja! (VIDEO)
Foto: Wikipedia

Ovih dana je u javnost pušten trejler za novi film o životu pokojnog saudijskog kralja Fahda bin Abdulaziza al Sauda. Trejler je izazvao besne reakcije u Saudijskoj Arabiji, jer je kralj prikazan kako u vene ubrizgava heroin, kocka se po Londonu, a scena koja je izazvala najviše bure ona je u kojoj je njegova tajna žena Janan Harb prisiljena na nasilni abortus.

"Gresi kralja Fahda" je film baziran na autobiografiji Janan Harb "Saudijski kralj i ja" koja će uskoro biti objavljena. U knjizi opisuje svoj život od trenutka kada je pobjegla od kuće kao tinejdžerka i sa 19 godina se udala za kralja Fahda.

Janan Harb je 1970. godine morala da pobegne s dvora i iz zemlje jer je kraljevska porodica nije volela i nikako nisu mogli da se pomire s tim da je Fahd oženio Palestinku hrišćanskog porekla, a za odlazak su joj dali rok od samo dva sata.

Saudijska princeza Amira krši tradiciju svoje zemlje: Zbog njene lepote ceo svet zanemeo! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prošle godine je na sudu dobila 25.4 miliona dolara od jednog od sinova kralja Fahda kao odštetu, i dve luksuzne nekretnine u elitnoj londonskoj četvrti Čelzi. Na sudu je rekla da joj je kralj Fahd obećao da će je, šta god se dogodilo, finansijski zbrinuti do kraja života. Osim kralja Fahda, film će prikazati i kralja Salmana, kojeg Janan Harb zove "mesar iz Rijada" zbog njegove okrutnosti.

"On je bio jedan od ljudi koji je stajao iza mog ponižavajućeg odlaska iz Saudijske Arabije. Ubio je puno ljudi. Bio je pravi diktator", rekla je Harb.

Iz produkcijske kuće Itasca Film koja radi film ističu da su uvereni da će film izazvati veliko zanimanje, pre svega zbog fascinacije saudijskom kraljevskom porodicom u muslimanskom svetu.

Najskromniji šeik na svetu: Ovde princa Dubaija niko nije očekivao! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs