Svaka čast

Najskromniji šeik na svetu: Ovde princa Dubaija niko nije očekivao! (FOTO, VIDEO)

Princ i njegov otac šeik Muhamed bin Rašid viđeni su poput bilo kojih drugih "običnih smrtnika" što je oduševilo njegove brojne pratioce na društvenim mrežama
Celebrities
13:44h Autor:
Najskromniji šeik na svetu: Ovde princa Dubaija niko nije očekivao! (FOTO, VIDEO)
Foto: Instagram / Faz3

U londonskom metrou nikada nećete videti pripadnike britanske kraljevske porodice. Međutim, princ Dubaija i njegov otac drage volje su se provozali njime.

Uprkos činjenici da su toliko bogati da verovatno mogu da kupe čitavu londonsku podzemnu železnicu, Hamdan bin Muhamed Al Maktum i njegov otac šeik Muhamed bin Rašid poput bilo kojih drugih "običnih smrtnika" viđeni su prilikom vožnje metroom u britanskoj prestonici.

Sasvim običan dan modernog Aladina: Ovo od šeika sigurno niko ne očekuje! (FOTO)

Obojica su bili skromno obučeni u pantalone i majice, kao što se može videti na fotografiji koju je Hamdan postavio na svom Tviter nalogu, na kojem inače ima preko 1,8 miliona pratilaca.

London im je, inače, dobro poznata destincija, pošto poseduju kolekciju nekretnina u i oko Londona, a samo jedno od njihovih imanja u Sariju vredi 75 miliona funti. Takođe, Hamdan je studirao na Kraljevskoj vojnoj akademiji Sendhrst i prestižnoj Londonskoj školi ekonomije.

Najveća ljubav princeze Dajane: Batler otkrio nove detalje iz života nesrećne lejdi!

A video posted by Khalifa Saeed (@khalifasaeed) on Jul 18, 2016 at 6:37am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs