Svoj na svome

Kućno izdanje prve dame oduševilo svet: Melanija se doselila u Belu kuću! (FOTO)

Jedva čekam da steknem uspomene u našoj novoj kući, izjavila je Melanija
Star look
14:44h Autor:
Kućno izdanje prve dame oduševilo svet: Melanija se doselila u Belu kuću! (FOTO)
Foto: Reuter/ Yuri Gripas

U nedjelju veče Bela kuća je dobila dva nova stanara: prva dama Melanija Tramp i njen sin Baron napokon su se pridružili američkom predsedniku Donaldu Trampu, a stigli su u pratnji roditelja bivše slovenske manekenke.

Šest meseci nakon Trampova preuzimanja dužnosti, Melanija i jedanaestogodišnji sin uselili su u Pensilvanija Aveniju 1600, rekao je saradnik prve dame.

Američki predsednik, Donald Tramp u sredu puni 71 godinu

Nakon dolaska Donalda Trampa u Belu kuću, Melanija i Baron su ostali u Njujorku kako bi Baron završio školsku godinu. Baron će nastaviti školovanje u privatnoj školi u predgrađu američke savezne prestonice, St Andrews Episcopal Schoolu.

Posle glasina o ravodu i ljubavniku, Melanija napušta Trampovu kulu u Njujorku! (FOTO)

Reuter/ Yuri Gripas
Reuter/ Yuri Gripas

Melanija i Baron su predsedničkim avionom Air Force One u pratnji Donalda Trampa sleteli u vazdušnu bazu Andrevs u predgrađu Vašingtona. Dečak se tokom putovanja igrao zvrkom koji je trenutno u modi.

Na tom kratkom putovanju iz Bedminstera u Nju Džerzi, gde je Tramp proveo vikend u svom golferskom klubu, uz njih su bili i Melanijini roditelji, Viktor i Amalija Knavs, koji žive u SAD-u, ali svake godine odlaze u Sloveniju.

Očekuje se da će se Knavsovi češće viđati u Beloj kući jer učestvuju u odgoju Barona, piše britanski Daily Mail, ali ne nameravaju da se presele u Vašington.

Melanija Tramp prvi put pogrešila: Svilena haljina joj loše stoji? (FOTO)

Reuter/ Yuri Gripas
Reuter/ Yuri Gripas

Oni žive u stanu na vrhu tornja Tramp u Njujorku, a mnoge vikende provode s predsedničkom porodicom u Mar-a-Lagu na Floridi kao i u Trampovom golf klubu u Bedminsteru u Nju Džerziju.

Nakon dolaska u Belu kuću Melanija je na Tviteru objavila fotografiju obeliska u središtu prestonice koji se vidi s njenog prozora.

Kad balkanska krv proključa: Osveta Melanije Tramp celom svetu mode!

EPA/ Chris Kleponis
EPA/ Chris Kleponis

"Jedva čekam da steknem uspomene u našoj novoj kući!", napisala je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs