Svesna svoje mimike

Zašto se Melanija Tramp retko kad smeje u javnosti: Razlog će vas iznenaditi! (FOTO)

U više navrata se spekulisalo da u braku Donalda i Melanije Tramp ne cvetaju ruže i da je par pred razvodom, pa da je zato prva dama Amerike nesrećna, ali to nije slučaj, barem prema pisanju stranih medija
Celebrities
21:00h Autor:
Zašto se Melanija Tramp retko kad smeje u javnosti: Razlog će vas iznenaditi! (FOTO)
Foto: AP / Riccardo De Luca

Od momenta kada je Donald Tramp postao predsednik Sjedinjenih Američkih Država, sedma sila prati svaki njegov potez, ali i potez njegove supruge Melanije. U više navrata se spekulisalo da u njihovom braku ne cvetaju ruže i da je par pred razvodom, piše Glossy.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Glasine o nevoljama u raju podgrejalo je i to što je Donald uvek ostavlja iza sebe, ne drži je za ruku i hoda ispred nje, a Melanije je u nekoliko navrata uzvratila istom merom (setimo se video zapisa kada ga udara po ruci).

Melanija oštro presekla: Osvetila se Trampu za sva poniženja u javnosti! (FOTO)

Ipak, nije samo ponašanje para zaslužno za nezaustavljivo množenje tračeva - Melanijin preozbiljan izraz lica jedan je od razloga što mnogi pretpostavljaju da je prva dama izuzetno nesrećna.

Šta je papa pitao Melaniju o Donaldu: Ceo svet gledao u neverici! (VIDEO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Ipak, stručnjaci za neverbalnu komunikaciju tvrde da joj zaleđeni i uvek isti izraz lica daje posebnu snagu, a novinar Vašington posta odsustvo mimike lica prve dame ovako objašnjava:

Kakva je Melanija Tramp zaista: Bivši batler otkrio šta se krije iza hladne spoljašnosti! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

"To što odbija da se nasmeši je svesna odluka, jer želi da pokaže da ima kontrolu, ali i da se buni. Ona jeste tu zbog vas, ali neće da izvodi nikakve predstave zbog toga", objašnjava ovaj novinar, i zaključuje da bi se kameni izraz lica prve dame mogao protumačiti i kao napad na društvo koje očekuje od žena da se smeškaju bez obzira na to kako se osećaju u datom trenutku.

Melanija Tramp blistala među prvim damama: Jedan muškarac ipak privukao više pažnje! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs