Svi pričaju o njemu

Melanija Tramp blistala među prvim damama: Jedan muškarac ipak privukao više pažnje! (FOTO)

Dok su čelnici zemalja u Briselu raspravljali o svetskoj politici, prve dame i ovaj gospodin su se šetali muzejem Magrit i pozirali u kraljevskom dvorcu Laken
Celebrities
20:38h Autor:
Melanija Tramp blistala među prvim damama: Jedan muškarac ipak privukao više pažnje! (FOTO)
Foto: Reuters / Hannah Mckay

Prve dame svetskih lidera na sastanku NATO-a u Briselu su dobile u četvrtak i prvog gospodina – to je Gotje Desteni, surpug premijera Luksembourga Havijera Betela. Pozirao je i na fotografiji s prvim damama koje su došle u Brisel sa svojim muževima.

Šta je papa pitao Melaniju o Donaldu: Ceo svet gledao u neverici! (VIDEO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Dok su čelnici zemalja raspravljali o svetskoj politici, prve dame i ovaj gospodin su se šetali muzejem Magrit i pozirali u kraljevskom dvorcu Laken.

Foto: AP
Foto: AP

Desteni je pozirao iza Melanije Tramp i prve dame Turske Emine Gulbaran Erdogan. Gotje, belgijski arhitekta i Havijer Betel venčali su se 2015. godine, čim je Luksemburg legalizovao istopolne brakove. Havijer Betel je prvi EU lider koji je sklopio istopolni brak. Betel je ranije rekao da ljudi u Luksemburgu ne mare za to da li je neko gej ili nije. Betel je prvi premijer Luksemburga koji se javno deklarisao kao gej. U vezi je s arhitektom od marta 2010. godine. Verili su se 2014. godine.

Grafolog o potpisu prve dame Amerike: Melanijin rukopis otkrio jezivu tajnu! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Desteni ne bi bio sam među ženama da su u Brisel doputovali Joakim Zauer i Jakov Kitarović, supruzi nemačke kancelarke Angele Merkel i hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs