Isprobajte

Seksi poze za svaku veličinu: Najbolje prolaze oni prosečni!

Uživajte bez obzira koja veličina polnog organa je u pitanju. Za svaki "problem" imamo rešenje
Škola sexa
18:16h Autor:
Seksi poze za svaku veličinu: Najbolje prolaze oni prosečni!
Foto: Profimedia

Iako brojna istraživanja pokazuju kako veličina muškog "alata" zaista nije presudna za uživanje u seksu, opterećivanje istom svakako može narušiti samopouzdanje, pa samim time i same tehnike. Lepota seksa je što je u njemu moguće uživati na različite načine, odnosno kroz različite poze koje daju drugačiju vrstu stimulansa i kontrolu jednom ili drugom partneru.

Samim time, prilagođavanje poze dužini penisa može učiniti mnogo za povećanje i njezinog i njegovog zadovoljstva. Prosečan penis u erekciji iznosi oko 13,12 cm, dok je prosek dužine u opuštenom stanju 9,16 cm.

Četiri veličanstvene poze: Oralni seks, uživanje za oboje!

Za one "manje" i koji se tako osećaju

Ako smatrate da ste manji od proseka i to može kvariti doživljaj, nemojte paničiti. Svakako je najbolja poza doggy stil, koja omogućava dublju penetraciju. Partnerka će u njoj osećati svaki milimetar svog partnera, a bonus je što njemu ostaju slobodne ruke da dodiruje partnerku. Jednako tako, ova poza je često bolna za žene ako je reč o muškarcu sa penisom znatno većim od proseka.

Za "obdarenu" gospodu

Nešto što zvuči idealno, uopšte ne mora biti tako idealno ako partnerka pri seksu oseća bol i nelagodu, a to se lako događa budući da se prosečna vagina u stanju uzbuđenosti može rastegnuti do nekih 16 cm. Ako je vaš penis duži od toga, tada je najbolji odabir "ona gore" ili obrnuta kaubojka, u kojoj partnerka u potpunosti kontroliše dubinu penetracije.

Tri stvari su potrebne za dobar seks: Da li ih redovno primenjujete?

Za prosečne

Iako se slobodno mogu igrati sa svim pozama, savetuje im se ona sedeća u kojoj je ona na njemu, s nogama oko njega, a on ju pridržava za guzu.

Za one "deblje"

Vagina se nešto lakše prilagođava dužini nego širini, pa nije loše koristiti lubrikant koji će olakšati penetraciju. Dobra je poza misionarska sa time da partnerka ima šire razmaknute noge, jer u protivnom trenje može iziritirati grlić materice.

Seks u bazenu: Četiri vruće poze koje će vas raspametiti!

Za one "tanje"

Dužina ponekad nije problem, jer ima i onih koji se opterećuju promerom svog penisa. Za veći osećaj ispunjenja, najbolje su poze u kojima su partnerki noge približene - poput seksa s boka, odnosno tzv. poze kašike. Dobar izbor je i ona na stomaku, a on penetrira od pozadi tako da su partnerki noge skupljene.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs