Probajte nešto novo

Četiri veličanstvene poze: Oralni seks, uživanje za oboje!

Probajte neke malo drugačije poze koje će učiniti da obadvoje uživate u oralnom zadovoljenju
Škola sexa
12:30h Autor:
Četiri veličanstvene poze: Oralni seks, uživanje za oboje!
Foto: Shutterstock

Ako vaš muškarac ima problem da se spusti dole, pokušajte da ga namamite na nekoliko načina i zabavite sebe i njega. Budimo iskreni, nije baš lako uvek biti na kolenima, za to treba dobra koordinacija, strpljivost i izdržljivost, a da ne spominjemo i monotoniju poze. Uz neke malo drugačije poze, oralni seks neće biti zadovoljstvo samo za vas već i za vašeg partnera.

Predstavljamo četiri veličanstvene:

Alpinistički oralno

Sednite na ivicu kreveta ili stola, udobno se smestite, noge zabacite na partnerova ramena i pokažite mu širok pogled i pristup na vaš klitoris. Ruke su vam slobodne za maženje sebe ili partnera.

Muškarci pojma nemaju o njima: 5 najtežih pitanja o seksu!

Doggy oralno

Vi na kolenima, on/ona iza vas. Osim što je poza super seksi, daje vam potpunu kontrolu celokupne akcije. Pokretima kukova i guze jasno dajete do znanja koliko brzo, jako i grubo želite.

Sa strane

Lezite na stranu, licem u lice, pa se spustite sve do njegovog penisa ako pružate oralni seks, ili mu pokažite da se on spusti dole do vaše vagine. Možete to nazvati i lenjo oralno zadovoljavanje, ali spasiće vas bolnih kolena i ukočenosti vrata.

Ona se ne stidi da pita: Mogu li da zatrudnim od oralnog seksa, i još 6 dilema!

Oralni 69

Neka vaš frajer legne na kauč sa podignutim nogama preko naslona. Kleknite sa glavom prema naslonu, taman iznad njegovog penisa. Oboje imate prijatnu pozu i obostrano zadovoljstvo.

Nek seksi igrice započnu za dugo i vrhunsko oralno zadovoljstvo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs