Iz astro ugla

Horoskop otkriva: Koji znak ne može bez predigre, a koga nikako ne smete požurivati!

Da li vam više prija dobar striptiz, nevaljale reči ili seks na brzaka
Škola sexa
02:26h Autor:
Horoskop otkriva: Koji znak ne može bez predigre, a koga nikako ne smete požurivati!
Foto: Shutterstock

Jedni mogu bez predigre, dok je drugima seks bez uvertire potpuno nezamisliv! Horoskop otkriva šta kome više prija.

Stiže retrogradni Merkur: Šta treba da izbegavate od 19. maja do 12. juna!

Ovan

Kako bi pobedio dosadu, Ovan neprestanu žudi za izazovima. Nove poze, mesta i tehnike će ga držati uzbuđenima i zainteresovanim. Voli direktan pristup, previše priče će ga udaljiti. Ipak, neće biti na odmet ako direktno popričate šta mislite da radite sa Ovnom, ali onda to morate i da uradite.

BikJako je senzualan i uživa u opuštenom pristupu. Mekani čaršavi, ukusna hrana i opuštena atmosfera će probuditi njegova čula. Bika ni slučajno nemojte požurivati. Dobra masaža vrata i ramena će svakako pomoći.

BlizanacNe mogu odoleti dobrom stilu i inteligenciji. Trendi i zabavna atmosfera će privući i zadržati njegovu pažnju. Dobar humor u krevetu je za njih najbolja predigra. Gledanje ili čitanje erotičnog sadržaja, uz maženje, će probuditi želju za seksom.

Kako da mu nedostaješ: Kvarne ženske cake koje zaista pale!

Rak

On je večiti romantik. Uživa kada izražavate žudnju za njim. Pesma o vašoj vezi ili poseban provod na dan kada ste se upoznali, probudiće strast. Rak obožava hranu, stoga će pripremljeni obrok u ugodnoj atmosferi, po mogućnosti negde uz vodu, biti savršena predigra.

LavLav žudi za pažnjom i izražavanjem ljubavi. Predigra u obliku fine večere, odlaska u bioskop ili pozorište će biti pun pogodak. Lav je jako kreativan, zato se potrudite oko kreativne predigre kako biste probudili njegovu strast.

DevicaDevica ima svoju zločestu stranu koja dolazi na videlo kada je jako uzbuđena. Suptilno zavođenje i dodiri su ono što Devicu pali. Fina i zdrava večera takođe neće biti naodmet ako želite Devicu u potpunosti raspametiti. Ona ne može bez predigre!

OVDE saznajte kako da muškarca najlakše napravite ljubomornim!

Vaga

Vagu ćete uzbuditi emocijama. Nešto što joj izaziva intelekt će probuditi i njen interes. Vagu privlači šarm i lepota, stoga se potrudite da ambijent bude ugodan i kreativan. Takođe ne zaboravite na višesatno razgovaranje i zadirkivanje.

ŠkorpijaSamo nebo je granica kada je u pitanu predigra sa ovim senzualnim znakom. Dobar striptiz će verovatno biti sasvim dovoljan. Ako su u žurbi, seks na brzaka će biti odlična opcija. Ako ste u krevetu sa Škorpijom, svakako istražite njegovu zanimljivu seksualnost.

StrelacPredigra je zabava i avantura. Budite duhoviti u krevetu, ali i van njega. To će ga definitivno zainteresovati i zabaviti. Seks na javnom mestu obožava jer to budi njegovu divlju stranu. Istražite neobična mesta i uživajte u neobičnom i uzbudljivom seksu sa Strelcem.

Fatalne greške: Zbog ovoga muškarci odlaze drugoj ženi!

Jarac

Kada se rešite njihove rezerviranosti, otkrićete njihovu strastvenost. Vole divlji seks, obično bez romantike i suptilnosti. Opuštena atmosfera će ih uzbuditi, a uvek su za seks na otvorenom jer to budi njihovu najdublju i najskriveniju strast.

VodolijaVoli da eksperimentiše. Egzotična predigra, kao što je tantrički seks, probudiće njegov um i telo. Erotične igračke, filmovi i priče će ga zaintrigirati. Kako je Vodolija društveni tip, nemojte se začuditi ako ga uzbude priče o seksualnom životu drugih ljudi.

RibeKostimi i igre različitih uloga će probuditi njihovu maštu i pretvoriti ih u pravu seksualnu zver. Takođe će dobro doći opuštanje u toploj kupki ili maženje uz more jer ćete time rasplamsati njihovu žudnju za seksom.

Za sreću u ljubavi: Moćno oružje na koje žene često zaboravljaju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs