Vredi pokušati

Seks za mršavljenje: Top 5 poza za jak orgazam i topljenje sala!

Ubijte dve muve jednim udarcem - isporobajte neke od ovih poza, praktikujte ih često i sigurno ćete dovesti telo u red, uz neverovatan užitak
Ljubav
17:24h Autor:
Seks za mršavljenje: Top 5 poza za jak orgazam i topljenje sala!
Foto: Profimedia

Da je seks dobar za naše zdravlje, to već i vrapci na grani znaju. Uz to što ljubavne aktivnosti pomažu u snižavanju povišenog pritiska, pospešuju imunitet i štite krvne sudove od bolesti, seks može da predstavlja sjajan oblik fizičke aktivnosti!

Baš kao što se znojite u teretani, možete da se znojite i oblikujete svoje mišiće u spavaćoj sobi! Naravno, broj potrošenih kalorija zavisi od težine partnera, trajanja seksa i poza, odnosno mišićima i mišićnim grupama koje se koriste.

Ubijte dve muve jednim udarcem - isporobajte neke od ovih seks poza, praktikujte ih često i sigurno ćete dovesti telo u red, uz neverovatan užitak!

1. Seks stojeći

Reč je o klasičnoj stajaćoj pozi, idealnoj za seks na brzaka. On stoji uspravno i podigne vas tako da možete da obmotati svoje noge oko njegovog struka. Za lakše balansiranje možete da se oslonite na zid ili ormar. Ova poza je odlična za žene koje vole da im partner ima svu kontrolu, ali ako dame žele da razgibaju svoje mišiće, mogu i same da se odguravaju, čvrsto se držeći za ramena svog muškarca. Jedini problem je što on mora da ima poprilično snažne ruke.

Ovakav seks žele muškarci posle tridesete!

2. Tačke

Prisetite se igre koju ste igrali dok ste bili mali i začinite svoj seksualni život ovom zahtevnom pozom. Neka vas partner rukama drži za struk ili zadnjicu ili čak podigne jednu nogu (ili obe) i pridržava ih na svojim grudima. Vi se oslonite na dlanove ili podlaktice - uskoro ćete imati tricepse od čelika! Ova poza može biti veoma uzbudljiva za njega jer ne ostavlja ništa mašti i sve otkriva oku, ali istovremeno može biti prilično iscrpljujuća za oboje.

3. Ljuljaška

Neka partner sedne na krevet sa ispruženim nogama. Sedite na njega tako da ste licem okrenuti prema njegovom licu, a zatim se lagano nagnite unazad i oslonite na ruke. Ispružite noge (one mogu biti blago savijene u kolenima ili pak njima možete svog dragog da obgrlite oko struka). Počnite da se ljuljate, u "napred-nazad" u ritmu.

Seks na brzaka na javnom mestu: 5 uslova za ludu zabavu!

4. U krilu

Muškarca neka sedne na ivicu kreveta ili na stolicu, s tim da stopala mora da postavi na pod. Sednite na njega, a svoja stopala postavite na krevet ili naslon stolice. Vaš partner će određivati tempo vođenja ljubavi, pridržavajući vas za zadnjicu, a vi držite ravnotežu i pridržavajte se za njegov vrat, ramena, grudi ili stomak. Upregnite svoje kvadricepse, zadnjicu i trbušnjake tako da se sami "sudarate" sa partnerom.

5. Most

Lezite na leđa i podignite zadnjicu i bokove u vazduh, kao da želite da izvedete vežbu most. Partner neka vas pridržava za zadnjicu, a nakon svega nekoliko sekundi i te kako ćete osetiti koji mišići "rade" kao sumanuti!

Seks mašina, nezasit u krevetu, samo ovako ćete ga zavesti: Najbolji ljubavnik Zodijaka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs