Astrologija otkriva

Seks mašina, nezasit u krevetu, samo ovako ćete ga zavesti: Najbolji ljubavnik Zodijaka!

Bik ima ekstremno snažan ljubavni nagon i stalnu potrebu za fizičkim dodirom, a njihov apetit za intimnošću je nezasit
Ljubav i zavođenje
22:14h Autor:
Seks mašina, nezasit u krevetu, samo ovako ćete ga zavesti: Najbolji ljubavnik Zodijaka!
Foto: Profimedia

Bilo da čvrsto verujete u njega ili se samo zabavljate, horoskop o vama može da otkrije svašta, a jedna od osobina koja je zapisana u zvezdama je strast.

Saznajte koji znakovi su najstrastveniji ljubavnici na svetu, ali i kako da ih zavedete!

Drevni astečki horoskop: Datum rođenja otkriva misterije svakog znaka!

Ovan

Ovnovi imaju čarobnu, magnetnu ličnost, a budući da vole da kontrolišu, dobri su u ljubljenju. Ali, isto tako su i nestrpljivi i ponekad sebični u vođenju ljubavi, što može da dovede do poteškoća u odnosu. Njihovi trenuci strasti često znaju da budu brzi i prolazni, ali ako ih podele sa vama, očekujte jednu od najintezivnijih ljubavnih doživljaja.

Kako ga zavesti? Da biste zaveli Ovna, ne budite stidljivi. Pokažite da imate mozak i da ste spontani. Ovnovi uživaju u nepredvidljivosti, a komplimente će uvek rado primiti.

Bik

Važi za najboljeg ljubavnika i najmuževniji znak Zodijaka. Ima ekstremno snažan ljubavni nagon i stalnu potrebu za fizičkim dodirom, a njihov apetit za intimnošću je nezasit. Za njega je ljubav poput hrane u kojoj treba uživati dugo, često i potpuno predano.

Kako ga zavesti? Bikovi će jako ceniti ako im poklonite nešto, a zbog svoje senzualnosti odmah primete miris, čistu i mekanu kožu, kao i svež dah kod sagovornika.

Prati ih zla sudbina, šta god dotaknu unište: Ovi astro znaci su rođeni nesrećni!

Blizanci

Ako cenite inteligenciju kod partnera, Blizanci su jako dobar izbor. Pametni i dovitljivi, majstori su flerta i lako vas mogu oboriti s nogu. Izuzetno su maštoviti kao ljubavnici i sa njima se sigurno nećete dosađivati. Ali, imajte u vidu da slične karakteristike i oni očekuju od partnera.

Kako ga zavesti? Blizance će privući pohvale i divljenje njihovom intelektu. Ako želite da privučete pripadnika ovog znaka, tražite mu savete, raspravljajte o njegovim odlukama i trudite se da pokažete svoju inteligenciju.

Rak

Kao najemotivniji i najosetljivi znak Zodijaka, Raku treba nežan dodir i duboka emocionalnu povezanost sa svojim partnerom. Cene brižnost i primetiće ako činite dobra dela drugima. Predani su ljubavnici, ali ako izneverite njihovo poverenje, spremni su na žestoku osvetu.

Kako ga zavesti? Raka ćete najbolje zavesti romatničnom atmosferom i sentimentalnošću. Uživaju kad se neko brine o njima i pruža im zaštitu.

Vešto kriju svoje lice, svi misle da su hladni kao led: Ovo je najnežniji znak Zodijaka!

Lav

Uvek vatreni, Lavovi gore u svojoj seksualnoj samouverenosti i moći. U krevetu preuzimaju inicijativu i istražuju ljubavničke veštine na gotovo dramatičan način. Ako se nađete sa Lavom u takvom vrtlogu strasti, očekujte puno poklona i pažnje.

Kako ga zavesti? Da biste ga zaveli, jednostavno uzvratite istom merom. Njegovu nežnu stranu ćete probuditi ako mu lagano prolazite prstima kroz kosu.

Devica

Ako želite da budete nekome centar sveta, osvojite Devicu. Nijedan drugi znak neće vam pružiti toliko pažnje. Iako površno izgledaju mirne i staložene, ispod kože im se skriva ogromna senzualnost. Sklone su opsesiji jednom osobom i perfekcionizmu, što može biti teška kombinacija u vezi. Ali, budite svesni da će vas voleti ceo život.

Kako je zavesti? Da biste zaveli Devicu, budite čisti, pristojni i staloženi. Ona traži savršenstvo i prilično je izbirljiva.

Indijski horoskop otkriva kakvi ste: Harizmatični ili mračni?

Vaga

Željna da pruži zadovoljstvo, Vaga je odličan i predan ljubavnik. Voli sentimentalnosti i romantiku, a biće joj drago i da joj ispunite poneku maštariju. Flertovanje je Vagama u krvi, kao i eksperimentisanje u krevetu.

Kako je zavesti? Zavesti Vagu najlakše je primenom stare škole romantike. Treba pokazati širinu, jednostavnost i šarmantnost.

Škorpija

Najseksualniji od svih horoskopskih znakova Zodijaka, Škorpijama nije strano da budu manipulatori i iskorišćavaju druge za svoje seksualne apetite. Imaju hipnotičku privlačnost, pa su u fizičkom smislu odlični u krevetu, iako imaju problema sa uključivanjem emocija u celu priču.

Kako je zavesti? Škorpije je izuzetno teško zavesti, s obzirom na to da su zbog svog šarma i manipulativnih sklonosti navikli da sami budu zavodnici.

Teško vama ako ste im poverili tajnu: Najveće alapače Zodijaka!

Strelac

Po prirodi zaigran i detinjast, Strelac uvek ostaje mlad u srcu i otvoren za eksperimente u krevetu. Zbog takve naravi, često su izuzetno strastveni prema jednoj osobi, ali ubrzo dobiju potrebu za novim avanturama. Za one koji žele kratku i zabavnu avanturu, Strelci su odličan izbor, a oni koji žele vezu mogu ih smatrati pomalo zločestim horoskopskim znakom.

Kako ga zavesti? Oni vole kad ih dodirujete po struku, bokovima i butinama. Svoju veselost i smisao za humor primetiće i kod drugih.

Jarac

Jarac je rezervisan prema drugima, pa mora jako da se zaljubi da bi postigao istinsku fizičku intimnost. Neskloni eksperimentisanju, ali stabilni i verni u vezama, Jarčevi su odličan izbor za one koji žele pravu vezu.

Kako ga zavesti? Prilazi im se lagano i proračunato. Ako želite Jarca, koncentrišite se na male dodire i duboke poglede. Ne dajte im sve odmah i nakon nekog vremena uzvratiće vam eksplozijom.

Ženska karta strasti: Horoskop otkriva sa kakvim muškarcem ćete završiti!

Vodolija

Voleće vas zbog vašeg tela i neće se zamarati odnosom pre nego što vas pozove u krevet. Željni su fizičke ljubavi i nepredviljive romanse. Imaju pobunjeničku prirodu i bićete im poželjni ako ste svoji i originalni.

Kako ga zavesti? Zavesti Vodoliju? Samo glumite neosvojivu.

Ribe

Ovaj horoskopski znak pružiće puno zadovoljstva u fizičkom smislu. Ribe vole da udovoljavaju i najsrećnije su kad su svi oko njih srećni. Kad upoznaju ljubav svog života, nema problema koji neće želeti da reše seksom pomirenja.

Kako ih zavesti? Oni vole agresivniji pristup. Ribe su lenje i ne da im se da učestvuju u zavodničkim igrama, tako da budite odvažni kad im pristupite.

Precizan jevrejski horoskop: Koliko godina ćete živeti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs