Da li ste vi ta?

Najbolja si koju je imao u krevetu, tvoj je za sva vremena: 11 stvari koje to dokazuju!

Muškarci nisu uvek sigurni šta žene žele i da li uživaju, a upravo seksi glasom im ona daje pravac kako i šta da rade
Ljubav
15:04h Autor:
Najbolja si koju je imao u krevetu, tvoj je za sva vremena: 11 stvari koje to dokazuju!
Foto: Shutterstock

Suprotno popularnom verovanju, ne morate da znate praktično znanje 52 seks poze koje možete naučiti u raznim literaturama ili erotskim filmovima.

Umesto toga, seksualno znanje podrazumeva mnogo realnije faktore koji garantuju da ste vi odlični u krevetu.

Predstavljamo vam 11 stvari koje dokazuju da ste vi ta koja poseduje sve karakteristike za ovu titulu!

1. Nikada ne osuđujete"Bilo da ste upravo čuli fantaziju svog partnera ili ste upravo shvatili koja je vaša, važno je biti otvoren prema različitim željama i potrebama partnera", kaže seksualni terapeut Ian Kerner. On savetuje da ostavite po strani svoje osude i da više osluškujete svoje telo, odnosno šta vas privlači kod partnera (i obrnuto). Možda ćete okriti neke veoma interesantne stvari koje će unaprediti vaš seksualni odnos.

2. Inovativni steMi vidimo ruke na kauču, dok vi vidite odličan oslonac za pseću pozu. Ili mi vidimo brushalter, dok se u vašoj glavi javila odlična ideja za igrice u krevetu. "Biti kreativan i stalno tražiti nove načine koje mogu da začine seks je ono ključno što osobu čini odličnim ljubavnikom u krevetu", kaže seksualni terapeut Pejper Švarc, autor knjige Iznenađujuća tajna srećnih parova. Neko ko kaže "hajde, skidaj se" ili "ajde, odmah u ormar" ili nešto što je malo zanimljivije od uobičajenog je odlična stvar u vezi.

Dosadila vam je misionarska poza? Isprobajte ovih 5 proverenih caka!

3. Stalno mislite o seksuI ne mislimo samo pred spavanje ili kada ugledate onog seksi tipa u vašoj teretani. "Seks pored emocionalnog, ima i jak mentalni deo", kaže Kerner. Dakle, obratite pažnju kada imate senzualnu misao koja se slučajno javi tokom dana, i ne odbacujte je. Dozvolite sebi da se osećate seksi i posmatrajte šta je sve intrigantno što vas okružuje.

4. Stavljate tuđe potrebe iznad svojihRazvijeni osećaj saosećanja u krevetu može da vaš seksualni odnos podigne na viši nivo. Ne predlažemo da se uvek fokusirate na drugu osobu (na kraju krajeva, vaš orgazam je takođe bitan!), ali može biti odlično da se posvetite zadovoljenju partnera, s vremena na vreme. Možda je jutro omiljeni period kada vaš muškarac voli da ima seks, ili mu je omiljena misionarska poza, kojoj prethodi dobra i zanimljiva predigra? Važno je da tretirate partnera, onako kako biste želeli da on vas tretira. To će sigurno dati odlične rezultate.

5. Probali biste sve (bar jednom)"Teško je biti dobar u krevetu ako samo radite ono što znate i ne želite ništa novo da probate", kaže Švarc. Ne morate da isprobate neke vratolomije, ali trebalo bi da se fokusirate na zabavne stvari. U slučaju da vaš partner želi da imate trojku, a vi niste zainteresovani, onda je sasvim opravdano reći "ne". Ali kada je reč o novim trikovima, načinima i tehnikama, budite raspoloženi za eksperimentisanje.

Ako ste se pitali šta znači dobar seks: Postoji 7 vrsta, izaberite omiljeni!

6. Uživate kada ste samiNe mislimo na gledanje filmova, već na vašu vaginu. Neko ko voli svoje telo i zna šta čini dobrog ljubavnika u krevetu, uživaće više u seksualnom odnosu. Žene ponekad zaborave koliko je zabavna i prijatna mastrubacija, ili smatraju da će ih ona učiniti manje zainteresovanim za seks, a upravo je suprotno. Isprobajte razne načine mastrubacije, a ako primetite da ste zanemarili svog partnera, pravo je vreme da mu pružite vizuelan doživljaj, pozivajući ga da uživa u gledanju.

7. Imate samopozudanjaRazmislite o najboljem seksu koji ste ikada imali - šanse su da je vaš partner bio strastven, entuzijastičan i zračio je seksipilom. Mi smo spremni da se kladimo da nije brinuo o svom telu, pazeći da su sva svetla ugašena, ili se žalio na svoj stomak. Rekli smo više puta i ponovićemo sada: Samopouzdanje je najseksi stvar koju možete posedovati. Neko ko kaže "ja sam svakako uvek seksi", sigurni smo da veruje u te reči.

8. Znate kada treba glasno da uzdišete

Totalna opuštenost i u nekim trenucima puštanje glasa je ono što muškarci obožavaju. Na kraju krajeva, to je potvrda da rade pravu stvar. Muškarci su rekli da jedna stvar koji oni žele da njihova partnerka uradi tokom seksa je da napravi malo buke. Muškarci nisu uvek sigurni šta žene žele i da li uživaju, a upravo seksi glasom im ona daje pravac kako i šta da rade. Možete korisititi i fraze poput: jače, sporije ili tačno tu.

Odrekli se orgazma na 30 dana: I dalje ne veruju šta im se sve dogodilo! (VIDEO)

9. Spontani steKada smo pitali prave muškarce o najboljoj stvari koje žena može da uradi tokom seksa, jedna stvar je defintivno bila favorit: preuzimanje uloge i rađenje neke nove, iznenađujuće i spontane stvari. Od buđenja i pružanja oralnog seksa, ili čekanja u krevetu u seksi donjem vešu, zbog ovih malih stvari muškarci su u stanju da odmah polude.

10. Imate vitko teloIstraživači su dokazali da biti fizički vitak i aktivan je veliki afrodizijak za žene, koji se odražava na same aktivnosti u krevetu. Na primer, vežbe povećavaju moć fokusiranja i pažnje, prijaju libidu i poboljšavaju samu izdržljivost, i pomažu u podizanju samopouzdanja. Dakle, povećajte dužinu i težinu treninga.

11. Možete da se nasmejete sebiNeko ko je odličan u krevetu može da vidi zabavu i humor u svakoj situaciji, zato što bi seks trebao da podrazumeva dobro ispunjeno vreme. Kako seksualni ekspert Logan Levkof kaže: "Možda se ne možete setiti najjačeg orgazma koji ste ikada imali, ali setićete se momenta kada ste pali sa ivice kreveta, neprijatnih zvukova, ili lošeg položaja- ali ako možete da se nasmejate tim malim neprijatnostima, to znači da ste veoooma dobri u krevetu."

Savršena ljubavnica: Savladajte ovo i on nikad neće poželeti da vas zameni u seksu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs