Iz iskustva

Čuvali se za brak, čekanje im se obilo o glavu: Parovi otkrili kako je izgledao njihov prvi put!

Ta odluka je za mnoge bila prava katastrofa. Prva bračna noć je prava noćna mora, a stvari ni kasnije nisu bile ništa bolje
Ljubav
16:46h Autor:
Čuvali se za brak, čekanje im se obilo o glavu: Parovi otkrili kako je izgledao njihov prvi put!
Foto: Thinkstock

U društvu koje je potpuno otvoreno prema seksu zaboravljamo da postoje i oni koji u polne odnose ne stupaju pre potpisivanja društvenog ugovora između dvoje ljudi, zvanog brak. Jedni to čine iz verskih uverenja, a drugi jer su im roditelji rekli kako je to ispravan način. Ta odluka je za mnoge bila prava katastrofa. Prva bračna noć je prava noćna mora, a stvari ni kasnije nisu bile ništa bolje. Iako se većina venčala iz ljubavi, u krevetu stvari jednostavno nisu funkcionisale.

"Zabavljali smo se nekoliko godina, živeli zajedno neko vreme, venčali se. Prava katastrofa", opisuje anonomni dečko na Reditt-u kako se čuvanje nevinosti odrazilo na njegov život.

"Oboje smo odrastali u Južnoj Karolini gde je bilo neumesno govoriti o seksu, pogotovo kada su u pitanju žene, i gde nam je sistemski uterivan strah u kosti zbog mogućnosti neželjene trudnoće. Ujedno su nas uveravali da nikakva kontracepcija, zapravo, ne štiti. Stoga je najbolje uopšte nemati seks", opisao je on.

Vreme ti je da se udaš, kad ćeš da rađaš decu: Beograđanka (27) oštro odgovorila zašto ne želi brak!

"Gde nas je to odvelo? U njenom slučaju, ogroman strah od seksa doveo je do bolnog vaginismusa, o kojem mi, svakako, nismo imali pojma. Zato smo oboje stisli zube i izdržali taj bolni snošaj prvi put, drugi put, treći put", kaže momak.

"Kada smo konačno shvatili tu bol koja se javlja, pojavio se i njen strah od trudnoće. Budući da je odgajana da je ženina dužnost da spava s mužem, osećala je ogromnu krivicu svaki put kada smo bezuspešno pokušavali da vodimo ljubav. Što se tiče trudnoće, taj jedan pokušaj mesečno rezultirao bi njenom paranojom da je trudna", opisao je sve poteškoće momak koji je čuvao nevinost.

Njihov brak se raspao. Prema njegovim rečima, sve se u njihovim životima svodilo na svađe zbog seksa.

"Ukoliko bih ja taj dan oprao sudove, utoliko bi ona smatrala kako to činim samo kako bi ona kasnije pristala na seks. Nakon tri godine, zatražio sam razvod braka", zaključio je.

Zažalila što se udala: Muškarci za njom uzdišu, a ona se bori da spasi brak! (FOTO)

Međutim, ovaj par nije jedini kojima se čednost obila o glavu.

"Čekala sam sa svojim prvim suprugom. Oboje smo bili nevini. Nisam znala da smo potpuno seksualno nekompatibilni. To nije jedini razlog zašto smo se rastali, ali je uveliko doprineo razvodu braka", napisala je jedna žena.

Iskustva su različita, većini je seks uzrokovao psihičku i fizičku bol.

"Provela sam godine plačući u kupatilu. Osećala sam se glupo i poniženo jer sam morala da se napijem da bih izdržala bolni snošaj i kako bih otklonila strah od seksa. Svoj život sam doživljavala kao potpuni promašaj", otvoreno je napisala druga žena. Međutim, to stanje se promenilo. Jednoga dana, bol je prestao, a seks je postao užitak.

"Već sam počela da verujem da sam aseksualna osoba, a onda se dogodila promena. Imala sam seks sa svojim verenikom, a bola nije bilo. Za mene, to je bilo pravo otkriće. Uživala sam u seksu!", napisala je žena.

Zarekao se Bogu da neće imati seks pre braka: Onda je upoznao nju! (FOTO)

Prvi seks nije svima bio toliko grozan. Postoje parovi kojima se čekanje zaista isplatilo i osim što su u braku ispunjenom ljubavlju, uživaju u telesnosti više nego ikada. Zapravo, nikada pre nisu ni uživali, dok se nisu venčali. Uglavnom, evo što kažu ti srećnici:

"Suprug i ja bili smo strpljivi i čekali smo prvu braćnu noć. Te noći smo 7 puta imali seks, a sledeća 24 sata bila su fantastična. Uopšte nije bilo loše, naprotiv, bilo je zabavno. Žao mi je što čitam ovako tužne priče, možda smo mi izuzetak. Sve što želim da kažem jeste - da, čekali smo i totalno nam se isplatilo", napisala je jedna žena.

Nevinašca koja su čekala prvu braćnu noć složili su se oko jedne stvari. Ukoliko ne ide iz prve, treba nastaviti sa pokušajima. Mnogima je prvi seks bio jako loš, ali nakon nekoliko dana, kada su se opustili, sve je došlo na svoje mesto.

Izdaja koja se ne zaboravlja: Otkrila sa kim joj je muž godinama imao seks!

"Oboje smo u brak stupili nevini, prema svom izboru. Oboje u ranim dvadesetim. Nakon svadbe otišli smo na medeni mesec. Egzotično ostrvo, hotel s pet zvezdica. Malo mi je neprijatno da priznam, ali trebalo mi je tri, četiri pokušaja da taj seks bude bolji. Totalni blesani. Dao sam joj jedinu stvar koju sam imao, a isto je učinila i ona. Pokušavali smo i pokušavali, dok nismo uspeli. Danas, 15 godina kasnije i s dvoje dece, upravo je ta odluka nešto što nas spaja. Upoznao sam samo jednu devojku, a ona je danas moja žena. Da me neko pita da li bih ponovno odabrao isto, odgovor je - da", ohrabrio je "nevine" ovaj čovek.

4 žene otkrile: Ovako izgleda seks na kome sam zahvalna svom muškarcu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs