Nasmejaće vas

3 tipa srpskih muškaraca: Kako da prepoznate lika koji godinama nije imao seks!

U društvu se predstavljaju kao veliki zavodnici, ljubavnici bez premca koji imaju uspeha kod žena i van opštine u kojoj žive. Zapravo, svi njihovi ljubavni poduhvati nemaju svedoke
Ljubav
22:02h Autor:
3 tipa srpskih muškaraca: Kako da prepoznate lika koji godinama nije imao seks!
Foto: Shutterstock

1. Opušten sam, a bubuljice nosim kao ordenje. Ovaj tip je klasika. Puna ih je Srbija, posebno kazneno-popravne ustanove. Lako su uočljivi. Okupljaju se u grupama, u stanju su satima da gledaju žene blagotelećim izrazom na licu bez ikakve namere da im priđu.

U većini slučajeva radi se o muškarcima s niskim stepenom samopoštovanja, a samopouzdanje ih je napustilo još u prvoj srednje kad im je Slavica (Rada, Jelena, Milena, etc.) pred celim odeljenjem glasno saopštila da bi pre otišla na kiretažu nego s njim(a) u bioskop.

Traumu iz srednje su nekako prekrili potiskivanjem događaja, pa se mogu sresti na javnim mestima (klubovima i kafeima) kako s pivskom bocom u rukama statiraju na putu od podijuma do toaleta.

Bračni par 7 godina bez seksa: Srećni smo, ništa nam ne fali!

2. Glumim frajera, a ribu video nisam. Ovo je već opasniji tip. Radi se o muškarcima koji negiraju istinu i skloni su samoobmanjivanju. U društvu se predstavljaju kao veliki zavodnici, ljubavnici bez premca koji imaju uspeha kod žena i van opštine u kojoj žive. Zapravo, svi njihovi ljubavni poduhvati nemaju svedoke.

Obično pričaju bajke kako su odvojili najbolje strankinje na junskom letovanju na Zakintosu, kako im se nabacivala Rada Manojlović na Rakijadi u Pranjanima, ali su je odjavili jer je bila u vezi sa seka persom sa šiškicama, kako imaju nezajažljivi seksualni apetit... Ustvari, oni su luzeri koji to ne žele priznati. U javnosti odaju utisak smirenih i kul likova koji sve kontrolišu.

Uvereni kako je garderoba veoma važan detalj svakog ozbiljnog švalera, mnogo vremena provode po netu u potrazi za pobedničkim autfitom koji će im doneti naklonost žena. Uvek su suzdržani, usiljeni, izveštačeni. Grč je ono što ih prati ceo život. Obično prvo ljubavno iskustvo imaju posle 20. i to s damama čija ljubav se plaća.

Pokušali da se odreknu seksa na mesec dana: Evo koliko su izdržali!

3. Imam ribe, ali pobegnu od mene posle dan i po. Oni su enigma, ukrštene reči, sudoku i osmosmerka u jednom. Zahvaljujući dobroj priči i stavu cool lika, uspevaju s vremena na vreme da odvoje neku pripadnicu lepšeg pola. I to ne zbog toga što su neodoljivi, već što su naše žene očajne zbog činjenice da na tržištu vlada veliki deficit dobrih frajera. Ili su u ozbiljnim vezama/oženjeni ili su gej. Trećeg nema.

I umesto da koriste tu prednost novog doba, oni sve uprskaju. Posle takvog iskustva, 99,9 odsto žena pobegne u uverenju kako su muškarci stoka. Ne bez razloga. Ipak, kako je uopštavanje uvek bilo prečica do predrasuda, dame promene mišljenje posle nekoliko meseci kad počnu ponovo da ih nesnosno svrbe šišarkice.

U muškom društvu ovaj tip hvali se svojim donžuanskim poduhvatima. Odličan je teoretičar. S praksom malo slabije stoji. Nema ženskih prijatelja jer naskače na sve što se brije ispod pazuha. Ponekad završi u gej odnosu, mada javno izlaže veoma negativne stavove o homoseksualcima.

Kad ostanete bez seksa: 5 neizbežnih stvari koje vam se neće dopasti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs