Neverovatno

Bračni par 7 godina bez seksa: Srećni smo, ništa nam ne fali!

Još uvek spavamo u istom krevetu. Ljubimo se, mazimo, nežni smo jedno prema drugome, ali nismo vodili ljubav od 2008. godine, priznaje supruga
Ljubav i zavođenje
22:02h
Bračni par 7 godina bez seksa: Srećni smo, ništa nam ne fali!
Foto: Shutterstock

Nije tajna da se s godinama želja za seksom kod nekih parova znatno smanji. Mnogi od njih žive u brakovima u kojima već dugo nema seksa, ali da li je to nužno izvor nezadovoljstva ili razlog zbog koje će brak da propadne? Ovaj par dokaz je da ne mora da bude tako.

Kler i Džon nisu mogli da se zasite seksa na početku svoje veze. Između njih se rodila momentalna privlačnost kada su se upoznali na poslu pre 17 godina.

Zbog previše seksa zatražio razvod: Nezasita žena ga svakodnevno maltretirala!

"Uvek se šalim da sam pre primetila njegovu dobru guzu u farmerkama, nego njegovo lepo lice", ispričala je Kler za Huffington Post.

Ubrzo su se venčali, dobili sina, vodili uzbudljiv i aktivan seksualni život. Za sebe kažu da su sjajan par koji odlično funkcioniše zajedno i ima čvrst brak. Ne mogu da zamisle život jedno bez drugoga i predani su očuvanju svog braka. Međutim, već sedam godina u njihovom braku nema seksa. Možda ste pomislili da su oni tužni zbog toga, ali to ipak nije tako.

"Još uvek spavamo u istom krevetu. Ljubimo se, mazimo, nežni smo jedno prema drugome, ali nismo vodili ljubav od 2008. godine. I ne osećamo se loše, naprotiv, srećni smo. Naš libido se smanjio i seks više nije "lepak" koji nas drži zajedno. Zdravi smo, fit, zaljubljeni jedno u drugo, ali nema potrebe da se uznemiravamo zbog seksa ako ga ni jedno od nas ne želi", kaže Kler.

Imali seks na svake tri godine: Bračna saga koja će vas šokirati!

Sigurni su da bi njihov brak bio u krizi da samo jedno od njih više ne oseća potrebu za seksom, a druga strana ga želi. Ovako su se uspešno prilagodili novonastaloj situaciji jer imaju iste želje i potrebe.

Zajedno kuvaju, uređuju svoju okućnicu, odlaze na izlete, u bioskop i provode vreme sa svojim sinom koji će uskoro da krene na fakultet. Uživaju u svakom trenutku koji provode zajedno.

"I dalje imamo svoje planove i snove, ali ne treba nam seks da bismo ih ispunili. Ono što nam treba je bliskost. Razumem da će ljudi da osuđuju put koji smo odabrali, smatraće da je to nešto loše, da je brak bez seksa nešto loše. Ali nama ništa ne fali i srećni smo", zaključila je Kler.

Ispovest 26-godišnje device: Ponekad se pitam da li čekanje uopšte ima smisla!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs