Ništa im nije strano

Slavni svingeri: Jedno drugom nisu dovoljni za seks! (FOTO)

Iznenadićete se kada saznate ko sve u Holivudu na ovaj način voli da začini seksualni život
Ljubav
09:52h Autor:
Slavni svingeri: Jedno drugom nisu dovoljni za seks! (FOTO)
Foto: Reuters/Kevork Djansezian

Iako su samo Vil Smit i Džejda Pinket otkrili u javnosti da spavaju s drugim ljudima, nisu jedini par o kojem se priča da voli da "začini" svoj seksualni život.

Megan Foks i Brajan Ostin Grin

Za par koji je u braku pet godina, a u vezi 11, dugo se šuška da imaju dogovor da smeju da spavaju s drugim ljudima i da se ponekad "zabavljaju" s drugim parovima. Megan i Brajan imaju dva sina.

Ispovest svingera: Najviše me uzbuđuje kada gledam ženu sa drugim muškarcima!

Foto: Beta
Foto: Beta

Anđelina Džoli i Bred Pit

Tračeve o tome da je svingerka pokrenula je sama Anđelina kada je jednom prilikom rekla da se ona i Bred međusobno "ne ograničavaju" i da to što su u braku ne znači da su "prikovani" jedno za drugo.

Anđelina Džoli o seksu sa Bredom Pitom: On tačno zna šta meni treba!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Demi Mur i Ešton Kučer

Kada su bili u braku, pisalo se da par neretko ima treću osobu u krevetu i to verovatno ženu jer je Demi, navodno, biseksualka. Ali očigledno ih ni "začinjeni" seks nije spasao od razvoda koji se dogodio 2011. godine.

Iskustvo svingera: Slušao sam svoju devojku sa drugim, dok mi je nepoznata žena pružala oralni seks

Foto: AP
Foto: AP

Džejda Pinket Smit i Vil Smit

Holivudski par koji je u braku 17 godina, nekoliko puta je podgrejao tračeve da su svingeri i to svojim izjavama. Vil je jednom rekao da "rade sve što im se čini prirodno, čak i ako je to seks s nekim drugim" i da je s njihovom vezom sve u redu dok imaju pristanak onog drugog. Par je navodno nekoliko puta i razmenjivao partnere s drugim parovima.

Džulija Luis-Drajfus i Bred Hol

O glumačkom paru šuška se da su u otvorenom braku i to od samog početka. Džulija i Bred su se venčali 1987, a upoznali su se dok su oboje bili studenti. Tabloidi su pisali da je ovaj par česti učesnik svingerskih žurki.

Udata žena spavala sa 12 nepoznatih muškaraca: Dotukao je potez supruga!

Pink i Keri Hart

Pevačica je s mužem, navodno, pokušala da ima otvoreni brak, ali zbog toga su se nekoliko puta i zakačili. Ljubomora i ljutnja stala je na put njihovim eksperimentima, zbog čega se priča da to više ne rade.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs