Otvoreno progovorila

Anđelina Džoli o seksu sa Bredom Pitom: On tačno zna šta meni treba!

"Bred i ja smo bili druge osobe tokom snimanja ljubavnih scena pa nije bilo toliko teško, a i on tačno zna šta meni treba. Oduvek je znao", objasnila je Džoli kako je teklo snimanje njihovog poslednjeg zajedničkog filma
Šuška se
08:10h Autor:
Anđelina Džoli o seksu sa Bredom Pitom: On tačno zna šta meni treba!
Foto: Reuters

Anđelinu Džoli i Breda Pita ponovno ćemo gledati na velikom platnu u novom filmu "By The Sea". Pre deset godina, zaljubili su se tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit", a danas na novom zajedničkom projektu sarađuju kao muž i žena.

Šta Anđelina želi da promeni na sebi saznajte OVDE.

Novost je to što će Anđelina ovoga puta da bude i glumica i reditelj filma, a u nedavnom intervjuu je progovorila kako joj je bilo da snima seksi scene sa suprugom.

"Bred i ja smo bili druge osobe tokom snimanja ljubavnih scena pa nije bilo toliko teško, a i on tačno zna šta meni treba. Oduvek je znao", rekla je Džoli.

OVDE pogledajte žučnu raspravu Anđeline Džoli i Breda Pita.

U filmu se radnja vrti oko bračnog para koji poslednji put pokušava da spasi svoj brak, a Anđelina se na to šaljivo osvrnula, kazavši:

"Da, proveli smo svoj medeni mesec glumeći par koji poslednjim atomima snage pokušava da spasi ono što se spasiti da, glumeći dvoje ljudi u užasnom braku. Sigurna sam da bi moj psihoterapeut uživao analizirajući izbor filmova na kojima sam odlučila da radim. Međutim, prošlo je već deset godina otkako smo Bred i ja glumili zajedno. Jednostavno sam osetila da je pravo vreme za naš zajednički film", objasnila je glumica.

Kako je Anđelini u braku sa Bred Pitom pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs