Kad se dosada ušunja u krevet

Seksi izazov od 7 dana: Zagrejte atmosferu do usijanja!

Svako veče odredite nešto novo što ćete raditi sa vašim partnerom i uživajte u svakom zajedničkom trenutku
Ljubav
23:36h Autor:
Seksi izazov od 7 dana: Zagrejte atmosferu do usijanja!
Foto: Shutterstok

Sa svim obvezama koje imate, intimnost lako može da se nađe na poslednjem mestu. Na kraju radnog dana, kuvanja, spremanja i brige o deci, mnoge žene su jednostavno preumorne da bi još bile i seksualno aktivne.

Ali, umesto da odbijete partnera, upustite se u seksualnu pustolovinu koja će i vama i te kako dobro doći. Svima je poznato da je seks izvrstan za oslobađanje od stresa, ali se tokom seksa oslobađa i hormon sreće. Ako vam je potrebno vreme za sebe, onda neka ono bude vreme provedeno u spavaćoj sobi!

Kako bi začinili svoj seksualni život, upustite se u sedmodnevni izazov. Svako veče odredite nešto novo što ćete raditi sa vašim partnerom i uživajte u svakom zajedničkom trenutku.

1. dan: Masirajte se. U slučaju da vam je postalo predosadno u spavaćoj sobi, započnite laganom masažom. Uzmite ulje za telo i izmasirajte partnera. Sigurno će biti toliko zahvalan da će vam masažu vratiti. Nakon toga, ko zna šta se sve može dogoditi nakon toliko dodirivanja!

Kad muškarci nagovaraju žene na seks: Plakaćete od smeha!

2. dan: Pošaljite mu seksi poruku. Umesto uobičajenog sms-a koji mu šaljete svaki dan, odlučite se za nešto drugačije. Pošaljite mu u poruci šta ćete mu sve raditi uveče kada završite sa poslom i spremite decu za spavanje. Budite kreativni i precizni. Čim dođe kući s posla, neće moći da se odvoji od vas.

3. dan: Zavedite ga. Dok se ujutro spremate za posao, hodajte samo u gaćicama i grudnjaku. Zajedno perite zube tako odeveni, šminkajte se, zavodnički hodajte kraj njega. Neće moći da vam odoli! A ako ujutro nemate vremena za seks na brzaka, jedva ćete dočekati veče da se nađete u spavaćoj sobi!

4. dan: Isprobajte novu pozu. Nova poza će definitivno učiniti seks zanimljivijim. Zaboravite na sve poze koje ste dosad isprobali i koje su vam još davno dosadile. Pronađite neku novu i uživajte u toj avanturi.

Vrhunski užitak: 10 najboljih seks poza svih vremena!

5. dan: Nova lokacija! Uvek imate seks samo u spavaćoj sobi? Pošaljite decu kod bake i isprobajte seks na kuhinjskom stolu, u kupatilu ili dnevnoj sobi. Učinite nešto drugačije i bićete puno zadovoljniji.

6. dan: Obucite nešto seksi. Bilo da se radi o novom čipkastom vešu ili seksi odeći za medicinske sestre, obucite nešto zbog čega će početi da mu se vrti u glavi.

7. dan: Zajedno se tuširajte. Iako seks pod tušem nije baš praktičan, sama činjenica da se zajedno tuširate i dodirujete golim telima ubrzaće vam otkucaje srca i protok krvi. Ako ne želite seks pod tušem, zajedničko tuširanje je izvrsna predigra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs