Obratite pažnju

Neoprostiva greška u krevetu: Evo zašto imate loš seks!

Mnoge žene požalile su se da se muškarci često oslanjaju na tehniku naučenu iz filmova za odrasle, koja je nerealna, ili primenjuju neke poteze koje su volele njihove prethodne partnerke
Ljubav
21:56h
Neoprostiva greška u krevetu: Evo zašto imate loš seks!
Foto: Shutterstock

Kada neko spomene greške u seksu, misli obično odlutaju na pogrešne poze ili lošu tehniku. Međutim, jedna stvar je mnogo važnija od toga, jer se bez nje eksplozivni vrhunac teško postiže, a to je - komunikacija.

Nedostatak komunikacije tokom seksa je najveći problem u krevetu, koji podjednako muči i muškarce i žene.

Stručnjaci tvrde da svi pravimo jednu veliku grešku - premalo osluškujemo svoje partnere, odnosno, ne obraćamo pažnju na njihove želje i ignorišemo njihove reakcije.

Tokom istraživanja sprovedenih na ovu temu, mnoge žene požalile su se da se muškarci često oslanjaju na tehniku naučenu iz filmova za odrasle, koja je nerealna, ili primenjuju neke poteze koje su volele njihove prethodne partnerke.

Ne uzimaju u obzir da sadašnja partnerka verovatno preferira nešto drugačije.

I nije neka misterija: Šta to jednu ženu čini srećnom!

Sa druge strane, muškarcima uglavnom smeta to što su žene često pasivne, ne preuzimaju inicijativu i ne pokreću akciju onoliko koliko bi oni to želeli.

Zajednički naziv za sve ove probleme je upravo nedostatak komunikacije tokom seksa. Iako smo skloni da mislimo da u intimnim trenutcima nema mesta za previše priče, seksualni terapeuti neće se složiti s tim. Oni se zalažu za jasno i glasno izražavanje seksualnih želja, jer jedino takva otvorena komunikacija vodi do maksimalnog zadovoljstva sa obe strane.

Stoga, zaboravite na sramotu i ne skrivajte svoje želje, jer ćete tako pre svega udovoljiti sebi, a na kraju usrećiti i svog partnera, koji ionako želi da bude izvor vašeg zadovoljstva.

Na isti način se i vi postavite prema njemu i uživajte u zdravom seksualnom životu koji će vas oboje ispuniti.

Odvratan seks, kajanje, tajno plakanje: 10 žena priznalo kako je kad se udaš zbog novca!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs