Muškarci, dobro obratite pažnju

I nije neka misterija: Šta to jednu ženu čini srećnom!

Jači pol stalno ponavlja da su dame teške za razumeti i da ni same ne znaju šta žele, a zapravo su u pitanju vrlo jednostavne stvari
Ljubav i zavođenje
15:34h Autor:
I nije neka misterija: Šta to jednu ženu čini srećnom!
Foto: Shutterstock

Godinama, decenijama, vekovima unazad, muškarci pokušavaju da otkriju šta je to što jednu ženu može da učini srećnom.

Mnogi od njih još uvek ne shvataju u čemu je tajna, možda zato što je verovanje da su dame bića koja ni sama ne znaju šta žele vrlo rasprostranjeno.

Ali, zapravo je vrlo jednostavno! Radite ovih 10 stvari, i vaša nežnija polovina će sigurno biti srećna!

1. Slušajte je. Bilo da je u pitanju neobično iskustvo sa putovanja ili kukanje na arogantnog šefa, žena se oseća bolje ako joj muškarac posveti nekoliko minuta i pažljivo sasluša šta je muči.

Magnet za suprotni pol: Ovakvo ponašanje je najjači afrodizijak za muškarce!

2. Ostavite lep utisak. Na primer, ako lepo pevate ili znate da svirate, impresionirajte damu svojom verzijom neke romantične pesme koju oboje volite. Ako to nije vaš fah, pokušajte sa šalama, žene nisu ravnodušne na dobar smisao za humor i obožavaju kada njihov muškarac ume da ih nasmeje.

3. Iznenadite je poklonom. To može biti skupa sitnica, poput nakita, ali i znak pažnje kao što je buket cveća, jedna ruža ili čokolada. Verujte nam, nećete ostati nenagrađeni.

4. Dve magične reči. Izjava ljubavi nije rezervisana samo za prosidbu ili seks. Recite joj da je volite kad se najmanje nada, oduševićete je. I da, ponavljajte to malo češće.

10 kvaliteta koje muškarci traže u vama: Ovo je prava žena!

5. Zadovoljite je u krevetu. Iako ovo nije najvažnija i prva stvar o kojoj treba da razmišljate kada započnete vezu sa nekom ženom, kada dođe vreme za to, dajte sve od sebe.

6. Pokažite osećanja. Nije dovoljno reći Volim te. Na kraju krajeva, to su samo reči. Ženama je stalo da osete koliko su važne svom izabraniku. Zato pokažite poštovanje, ljubav i nežnost, to će ujedno i ojačati vašu vezu.

7. Budite svoji. Da se razumemo, žene ne vole muškarce koji se foliraju. Na primer, ne glumite da ste džentlmen, ako ste od te kvalifikacije daleko kao od meseca.

Spusti se na zemlju: 4 znaka da previše očekuješ od njega!

8. Podržite je. Ako vaša dama prolazi kroz težak, stresan period, ponudite joj rame za plakanje. Utešite je, a ona će taj vaš gest pamtiti dugo.

9. Skuvajte joj nešto. Romantične sveće u spavaćoj sobi su dobar izbor, ali postoji nešto mnogo bolje. Skuvajte neko jelo koje ona voli - oborićete je s nogu!

10. Komplimenti. Ovo je savršen recept da ulepšate svaki dan vašoj voljenoj. Ali ne preterujte, treba da zvučite prirodno. Na primer, sasvim je dovoljno da joj, dok se sprema za posao ili izlazak sa prijateljicama, dobacite da izgleda seksi, da joj ta odeća super stoji i da jedva čekate da se vrati kući.

Nije teško, zar ne? Na kraju, i muškarci vole sve ove stvari, pa i nije baš jasno zašto jači pol stalno ponavlja da su žene neshvatljive i teške za razumeti!

Najveće zablude u vezi: 3 stvari koje liče na ljubav, a to nikako nisu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs