Obratite pažnju

Bukvalno se užasavaju: Jedina stvar koju muškarci ne podnose u seksu!

Pojedini muškarci su mišljenja da je seks veština, kao i vožnja automobila. Neki su eksperti, drugi lošiji u tome, ali svi imamo ideju o tome šta je dobro, a šta loše
Ljubav
01:14h Autor:
Bukvalno se užasavaju: Jedina stvar koju muškarci ne podnose u seksu!
Foto: Shutterstock

Seks je važan svakom muškarcu i ako ga u vezi nema dovoljno, na kraju će da ga potraže drugde. A, kakve dame muškarci ne vole u svom krevetu? Ne žele ženu koja je loša u seksu. Pojedini muškarci su mišljenja da je seks veština, kao i vožnja automobila. Neki su eksperti, drugi lošiji u tome, ali svi imamo ideju o tome šta je dobro, a šta loše. Nedostatak entuzijazma, ritma, kreativnosti i loša tehnika su neke od stvari koje muškarcima smetaju.

Ni veličina, ni tehnika: Ovo je tajni sastojak za savršen seks!

Užasavaju se dosadnog seksa. On se uvek odigrava ispod pokrivača, u isto vreme i u istim pozama, bez "začina" i strasti. To je ona tačka kada vam se uživanje u partnerovom telu učini više kao dužnost nego potreba uslovljena željom, pišu Novosti. Ono što najviše mrze je kada žene seks koriste kao oružje. Ako ste ljute i želite da partnera naterate na nešto, neka vam vođenje ljubavi ne bude bojno polje. Problem rešite razgovorom, a seks iskoristite za slatko pomirenje.

Nikad vam ne bi palo na pamet: 5 stvari koje uništavaju seks!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs