KAKO SE PRAVI NAJBOLJI I NAJUKUSNIJI OMLET: Tajna je u načinu prženja jaja i u sastojku koji mu daje poseban šmek

Mnogi ne znaju kako se pravi najukusniji omlet i greše u jednostavnim koracima, a mi vam donosimo recept!

Recepti
Autor:
KAKO SE PRAVI NAJBOLJI I NAJUKUSNIJI OMLET: Tajna je u načinu prženja jaja i u sastojku koji mu daje poseban šmek
Kako se pravi omlet, Foto: Printscreen Youtube/ Najbolji domaći recepti

Uprkos poznatoj i jednostavnoj pripremi, ne zna baš svako kako se pravi mekani omlet. Ukusan i nežan, vazdušasti omlet, svima dostupan! Donosimo vam jednostavan recept koji garantuje jedinstven ukus. Način prženja jaja igra ključnu ulogu u pripremi omleta, dok mu maslac daje poseban ukus.

Sastojci:

  • Jaja (3 komada)
  • Maslac
  • Šunka
  • Sir
  • Velika kašika vode
  • So

Priprema:

U činiju razbiti jaja, posoliti i dodati kašiku vode, pa sve dobro umutiti. U tiganje staviti maslac, pa otopiti. Dodati jaja i mešati, dok su u tečnom stanju. Ugasiti šporet i poređati šunku preko jaja, a zatim i sir, pa preklopiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs