Otvorio dušu

Priznao svojoj trudnoj supruzi: 5 stvari u vezi s njenom trudnoćom koje mu smetaju!

Nakon mnogo ubeđivanja, suprug trudne Holi iskreno je izdvojio nekoliko činjenica o trudnoći koje mu ne prijaju
Trudnoća
11:12h Autor:
Priznao svojoj trudnoj supruzi: 5 stvari u vezi s njenom trudnoćom koje mu smetaju!
Foto: Shutterstock

Muškarci se trude da prema svojim trudnim partnerkama budu što nežniji, ali pojedine činjenice o trudnoći im se baš i ne dopadaju, piše Yumama.com.

"Kada sam prvi put pitala supruga da mi nabroji pet stvari zbog kojih mrzi trudnoću, isprva nije 'zargizao mamac'. Pitao me je: 'Da li je ova zamka za tvoj blog?'", piše mama Holi Rast i dodaje da je on isticao da je to njena stvar i da je podržava.

Međutim, nakon mnogo ubeđivanja, on je iskreno izdvojio nekoliko činjenica o trudnoći koje mu ne prijaju.

Više nego bilo šta drugo - OVDE otkrijte 4 rana pokazatelja trunoće.

Trudnicama je stalno toplo''Ne samo toplo - vruće kao u močvari'', počinje Holi. Kako je njen suprug objasnio, temperatura u kući stalno mora da bude izrazito niska, kako bi se Holi izborila s toplotom, zbog čega on spava u zimskoj pidžami.

Želja za seksom nestaje

Holi priznaje da se začudila što ovo nije bila prva pritužba njenog supruga, jer bi radije provela noć grleći jastuk, nego radeći na seksualnom delu braka. Uz to, ona se tokom trudnoće stalno žalila na svoje kilograme i izgled, zbog čega se nije ni trudila da bude izazovna. ''Moram da se složim s njim'', piše ova blogerka.

Neverovatno - preminula na porođaju, pa oživela i rodila zdravog dečaka! Pročitajte OVDE.

Čula se pojačavaju''Sve mi miriše na leš u raspadanju'', kaže Holi. Ona dodaje da u trudnoći ne može da podnese miris losiona posle brijanja svog supruga, zbog čega ga je od njega krila sve dok beba konačno nije došla na svet. Nije želela da priprema određenu hranu i birala je mesta u restoranima tako da bude što dalje od kuhinje.

Uređenje doma postaje najveća briga

Kako ova blogerka priznaje, veći deo vremena provodila je sređujući garažu, sobu svog sina, perući odeću za bebu, pokušavajući da se reši nereda... Ona dodaje da se njen suprug nikada nije žalio na to i uvek joj pomagao, ali priznaje da joj je jasno zbog čega bi, po povratku s posla, radije odmarao nego ispunjavao njene besmislene prohteve.

Šta sve morate da uradite pre porođaja, saznajte OVDE.

Preterana iskrenostHoli je, objašanjava, u trudnoći delila sa svojim suprugom baš svaki detalj svega što se dogodi ili što oseti jer ''kako bi drugačije znao kroz šta ona prolazi''? Ipak, jasno joj je zbog čega mu smeta kada mu otkrije da se upiškila ili da danima sedi na ve-ce šolji, u pokušaju da se izbori sa zatvorom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs