Najbolji otac na svetu

Otac sa neobičnim smislom za humor: Fotografije koje će vas nasmejati do suza (FOTO)

Možda ste sve jednom zatekle ovakvu situaciju kod kuće kada ste se vratile sa posla, a muž je ostao sam sa detetom. Tada ste shvatile da u kući nemate muža, već još jedno dete koje obožava igru
Vaše dete & vi
21:52h Autor:
Otac sa neobičnim smislom za humor: Fotografije koje će vas nasmejati do suza (FOTO)

Znate onaj osećaj kada mužu ostavite dete na čuvanje a kada se vratite kući svatite da imate dva deteta. Onda sve izustimo onu dobro poznatu rečenicu:

"Ostavim ti dete jednom! Jednom! I šta zateknem??"

Mada, moramo priznati, da iako zateknemo dete umazano "do vrata", ono nikad nije izgledalo srećnije, a otac zadovoljniji sa sobom.

Jedan američki fotograf Dejvid Enledov je očigledno pod uticajem ove famozne rečenice koju sve mi ponavljamo, napravio niz fotografija pod nazivom "Najbolji otac na svetu".

Cilj ovog albuma je da se očevi osete dobro sa svojim "vaspitnim" metodama. Dejvid je ovaj projekat počeo jednom smešnom fotografijom, da bi to kasnije preraslo u internet hit.

"Oduvek sam mislio, s obzirom da imam smisao za crni humor, da će ovakve fotografije pobrati samo negativne komentare. Ali izgelda da ima mnogo ljudi sa nekonvencijalnim smislom za humor," izjavio je Dejvid povodom fotografija koje je napravio sa svojom trogodišnjom kćerkicom Alis Bi.

Više fotografija ovog oca možete da pogledate u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs