Ljubav jača od svega

Ostalo joj 4 sata života: Potez njenog muža pamtiće ceo svet! (FOTO)

Samo želja nije bila dovoljna, trebalo je da se poklopi mnoštvo okolnosti
Porodica
08:24h Autor:
Ostalo joj 4 sata života: Potez njenog muža pamtiće ceo svet! (FOTO)
Foto: Facebook / Donna Ferris

Kada su pre sedam godina obećali jedno drugom da će biti zajedno i u dobru i u zlu, Dona (33) i Karl (34) nisu mislili da će im se pružiti prilika da to međusobno i bukvalno dokažu.

Dona Feris iz Velike Britanije otišla je kod lekara zbog bolova u leđima, a dijagnoza koju je na kraju dobila potpuno ju je šokirala - njeni bubrezi su otkazali.

Od tada je prošlo tri godine u kojima je svaki dan odlazila na dijalizu, ali funkcija njenih bubrega rapidno je opadala. Kad je došla na svega tri odsto, lekari su je upozorili da će bez transplatacije bubrega umreti, i to vrlo brzo - u roku od četiri sata. Tada se dogodilo čudo - čudo ljubavi.

Majčina žrtva tera suze na oči: Dokaz da ljubav ne zna za granice! (VIDEO)

<\/div>

Ona i njen suprug Karl su definitivno pravi primer života u dobru i zlu. Naime, u najgorim trenucima njihovog života, kad su saznali da je njoj ostalo svega nekoliko sati života, Karl je bez imalo razmišljanja odlučio da će joj dati svoj bubreg.

Ali, ta njegova želja nije bila dovoljna da se to i ostvari, morao je da bude kompatibilan donator. Srećom, tako je i bilo, a to joj je spasilo život, jer nije imala vremena da čeka bubreg nekog drugog.

Njemu su bubreg izvadili ujutro, i presadili ga Doni istog dan popodne. Operacija je trajala tri sata.

24 godine zaključana i vezana, spavala u sopstvenom smeću: Tragičan kraj zabranjene ljubavi! (FOTO)

<\/div>

Neko vreme nakon zahvata živeli su u neizvesnosti jer je šansa da njeno telo prihvati njegov organ bila 50 odsto. Ipak, sve je prošlo dobro, bubreg radi bez problema i oboje se dobro oporavljaju.

"Još moramo tri puta nedeljno da odlazimo u bolnicu na preglede, ali oboje smo dobro. Počeli smo da razmišljamo i o detetu, a lekari kažu da bismo mogli da počnemo da radimo na tome za oko 12 meseci", ispričala je presrećna Dona, a njen suprug dodao je da ni u jednom trenutku nije doveo svoju odluku u pitanje.

Mnogi mu govore da je izuzetno hrabar, ali on ne razmišlja tako. Jedino što se njemu mota po glavi su sreća i olakšanje što mu je supruga živa i zdrava, piše Daily Mail.

Odbojne i za jednokratnu upotrebu: Ako ste jedna od ovih 5 tipova žena, nikad se nećete udati!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs