Sve je krenulo naopako

Oproštajnim pismom želeo da proveri da li ga žena još voli: Njena reakcija ga je uništila!

Muž je napravio podvalu koja mu se na kraju obila o glavu
Porodica
10:28h Autor:
Oproštajnim pismom želeo da proveri da li ga žena još voli: Njena reakcija ga je uništila!
Foto: Shutterstock

Jedan muškarac je odlučio da proveri da li ga njegova žena voli i napisao joj je oproštajno pismo, u kojem je, navodno, ostavlja. Stavio je pismo na sto i sakrio se ispod kreveta, iščekujući ženu.

Razumeo je da postupa malo glupo i detinjasto, ali morao je da zna šta njegova žena oseća prema njemu. Nadao se da će videti njeno iznenađeno lice, zamišljao kako plače, i sva usplahirena, zove prijatelje.

Napokon, kada se njegova žena vratila kući, pronašla je pismo i pročitala ga. Uzela je hemijsku i počela po pismu nešto da piše. Nakon toga, presvukla se pevušeći neku veselu pesmicu i plešući u njenom ritmu.

Muž tražio da zameni uloge sa ženom na jedan dan: Gorko se pokajao!

Pre bi se reklo da je bila srećna, a ne uznemirena i žalosna. Muž je bio šokiran. Sledilo je još nešto gore. Žena je uzela telefon i okrenula broj:

"Ćao, dragi. Spremna sam, dolazim uskoro. Što se tiče ove budale, napokon sam ga se rešila, otišao je. I kako sam mogla da se udam za njega uopšte? Žao mi je što se nismo ranije sreli. Evo me, stižem."

Prekinula je vezu i izašla iz stana. Muž je čuo kako su se zatvorila ulazna vrata – otišla je. Razočaran, frustriran, sa suzama u očima, izvukao se ispod kreveta, uzeo pismo da vidi šta je napisala.

Kroz suze je pročitao: "Vidim tvoje noge kako vire ispod kreveta. Otišla sam u prodavnicu po hleb."

Nasmejaće vas do suza: Urnebesno plavušino pismo sinu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs