Nije znao šta ga je snašlo

Muž tražio da zameni uloge sa ženom na jedan dan: Gorko se pokajao!

Dragi Gospode, ja idem na posao svaki dan i radim tamo 8 sati dok moja žena sama ostaje kod kuće. Želim da ona vidi kroz šta ja sve prolazim, pomolio se muž
Ljubav i zavođenje
22:16h Autor:
Muž tražio da zameni uloge sa ženom na jedan dan: Gorko se pokajao!
Foto: Shutterstock

Čoveku se smučilo da odlazi na posao svaki dan, dok njegova žena stalno ostaje kod kuće i ne radi ništa. On je želeo da ona vidi kroz šta sve on prolazi, pa se pomolio: "Dragi Gospode, ja idem na posao svaki dan i radim tamo 8 sati dok moja žena sama ostaje kod kuće. Želim da ona vidi kroz šta ja sve prolazim, i zato te molim da dozvoliš da zamenimo tela na jedan dan." Bog je, u svojoj beskrajnoj mudrosti, ispunio čoveku tu želju.

Sledećeg jutra, naravno, čovek se probudio kao žena. Ustao je, spremio doručak svojoj supruzi, probudio decu, pripremio im odeću za školu, postavio doručak, spakovao užinu, odvezao ih u školu, vratio se kući i pokupio stvari koje su za hemijsko čišćenje, odneo ih na hemijsko, svratio u banku da podigne novac, obavio kupovinu, zatim otišao do kuće da ostavi namirnice, poplaća račune i sredi čekovnu knjižicu. Zamenio je pesak u kutiji za mačku i okupao psa.

8 muškaraca priznalo svoje najveće seks greške zbog kojih se sada kaju!

Tada je već bilo 13h, pa je požurio da namesti krevete u spavaćim sobama, opere veš, usisa, prebriše prašinu i opere pod u kuhinji; odjurio je po decu u školu i upustio se u prepirku s njima na putu do kuće. Spremio im je mleko i kolačiće i pomogao im oko domaćih zadataka. Zatim je pripremio dasku za peglanje, pa je gledao TV dok je peglao veš.

U 16.30 je počeo da ljušti krompire i pere povrće za salatu, zatim je uvaljao svinjske šnicle u prezle i očistio grašak za večeru. Posle večere, očistio je kuhinju, uključio mašinu za sudove, složio ispeglano rublje, okupao decu i stavio ih na spavanje.

Žena je došla s posla oko 18h, nemarno se izula u predsoblju i zatražila od njega papuče. Posle ukusno spremljene i servirane večere, zavalila se u fotelju, sasula rashlađeno pivo, dvaput podrignula, jednom prdnula, uključila TV, raširila novine i zadremala. Probudila se oko 21h, i rekla mužu: "Idi lezi, sad ću da dođem da se malo 'mazimo' "…

Niži muškarci su bolji partneri: Verniji su, nežniji i obzirniji, a obavljaju i više kućnih poslova!

Sledećeg jutra, čim se probudio, kleknuo je kraj kreveta i rekao: "Gospode, ne znam šta mi je bilo. Mnogo sam pogrešio kada sam zavideo ženi što svaki dan ostaje kod kuće dok sam ja na poslu. Molim te, kad te molim, dozvoli da se vratim u svoje telo."

Gospod mu, u svojoj velikoj mudrosti, odgovori: "Sine moj, osećam da si naučio svoju lekciju, i rado ću sve vratiti onako kako je bilo. Samo, moraćes da sačekaš 9 meseci. Sinoć si ostao u drugom stanju."

Proslavili 30 godina braka: Tajna njihove sreće će vas oduševiti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs