Hrabrost u današnje vreme

Mama Darija (37) rodila 14. dete: Jednostavno se dogodilo! (VIDEO)

Nikad nismo računali da ćemo imati toliko dece, jednostavno se dogodilo. S obavezama se nosim bez problema, pomažemo jedan drugome, i mali i veliki, tako da uopšte nemam problema, otkriva ova mama
Porodica
13:58h Autor:
Mama Darija (37) rodila 14. dete: Jednostavno se dogodilo! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Zagorje International

Darija Herceg, 37-godišnjakinja iz Velikog Trgovišća, u bolnici u Zaboku rodila je 14. dete, a na svet je došao mali Jan.

"Nikad nismo računali da ćemo imati toliko dece, jednostavno se dogodilo. S obavezama se nosim bez problema, pomažemo jedan drugome, i mali i veliki, tako da uopšte nemam problema. S nama živi i svekrva, koja nam puno pomaže, neka deca već idu u školu, a ostali su kod kuće, ne idu u vrtić. I suprug i ja smo zaposleni, ja sam trenutno na porodiljskom. Živimo od suprugove plate, mog porodiljskog i dečijeg dodatka, ne dobijamo nikakvu drugu finansijsku pomoć. S radom se da sve. Imamo i veliku kuću, dečaci imaju svoje sobe, devojčice svoje, tako da nema problema", otkrila je majka Darija za portal zagorje-international.

Mama Marina čeka 10. dete: Srećna sam, ali mi drugi kažu da sam luda!

Foto: Printscreen Youtube / Zagorje International
Foto: Printscreen Youtube / Zagorje International

"Ne verujem da ćemo ići dalje, malo je naporno, a i godine su već u pitanju", odgovorila je na pitanje da li će planira da ima još dece.

Darija je podelila i svoja roditeljska iskustva.

"Kad su deca najmanja, onda su najbolja. Što su stariji, to su veći problemi, evo, najstariji sin mi je sad krenuo u srednju školu, ko zna šta nas čeka. No, moram priznati da su dečaci bolji nego cure", odgovara sa smeškom.

Mama Darija je otkrila i imena i uzrast preostalih članova svoje velike porodice. Najstariji sin Bruno ima 16 godina, pa slede Matija (15), Dominik (13), Mihael (11), Magdalena (10), Iva (9), Nikola (8), Isidora (7), Ema (6), blizanci Tin i Tina (3,5), Lana (2,5) i Josipa, koja je na svet došla pre 15 meseci.

Rodila je trojke: Lekari se šokirali kada su videli jednu od beba! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs