Prepametna životinja

Pas odveo vlasnika do reke iza kuće: Prizor koji je ugledao sledio mu krv u žilama! (FOTO)

Kada je Leja počela da pokazuje panično ponašanje, bilo mu je jasno da nešto nije u redu
Ljubimci
20:20h Autor:
Pas odveo vlasnika do reke iza kuće: Prizor koji je ugledao sledio mu krv u žilama! (FOTO)
Foto: Facebook / Lisa.brockbank

Dejvin Keni i njegova porodica žive blizu velikog grada Brizbejna u Australiji. Jednog dana je radio u bašti kada je odjednom porodični pas Lejla, počeo da laje na njega. Čovek nije razumeo šta hoće.

Ali kada je počela da pokazuje panično ponašanje, bilo mu je jasno da nešto nije u redu. Želela je nešto da mu pokaže i on je krenuo sa njom do reke koja proticala blizu njegove kuće.

Devojčica legla pored bul terijera: Majka snimila trenutak koji oduzima dah! (VIDEO)

<\/div>

Kada je video o čemu se radi, srce mu je udaralo kao ludo, i zamalo je izgubio dah od straha. Njegov dvogodišnji sin se išunjao iz dvorišta i to niko nije primetio osim Lejle. Dete je upalo u reku i leželo pod vodom.

Utrčao je u reku, pokupio je sina sa dna i odmah počeo da ga oživljava. Prošlo je čak 27 minuta pre nego što je stigao helikopter i odvezao ga u bolnicu u Brizbejnu, gde su uspeli da ga povrate i pruže mu neophodnu pomoć.

Doberman je bez razloga zgrabio bebu: Njena majka je u sekundi shvatila jezivu istinu! (FOTO)

<\/div>

Dugo je bio pod vodom. Mozak dugo nije primio kiseonik. Zbog toga su lekari imali veliki strah da će dete imati ozbiljna oštećenja mozga.

A onda se dogodilo čudo: dečak po imenu Aleksandar, probudio se iz kome nakon samo dva dana. Mogao je da ponovo da diše nezavisno od aparata. A nedelju dana kasnije? Oporavio se kao da nije ni upao u reku. Postojalo je samo jedno objašnjenje za ovu situaciju: zbog činjenice da je otac primenio tehnike reanimacije tokom tih 27 minuta, uključujući i disanje usta na usta, dečak je preživeo bez oštećenja mozga.

Pas je kilometrima pratio povorku: Priča od koje bi i kamen pustio suzu! (VIDEO)

<\/div>

Ali da nije bilo Lejle niko ne bi primetio, a ko zna šta bi onda bilo. Od sada sve vreme prate gde je dete tokom dana, a postavili su i ogradu. Srećom, sve se dobro završilo. Njihova priča treba da drugima služi kao upozorenje da se osiguraju na vreme ukoliko imaju malu decu.

Slepi lekar postavio kameru na psa vodiča: Snimak otkrio grozote koje im prolaznici rade! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs