Tragična priča

Popila jednu tabletu i postala invalid: Upropašćen život devojčice (16)! (FOTO, VIDEO)

Nažalost, lekari su konstatovali ozbiljno oštećenje mozga, koje je dovelo do toga da Ejmi danas ima jako slabu motoriku. Ona jedva govori, a prikovana je za invalidska kolica
Lifestyle
21:36h Autor:
Popila jednu tabletu i postala invalid: Upropašćen život devojčice (16)! (FOTO, VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen / 2 Minutes Ago * 299, 021 Views

Ejmi Tompson je 16-godišnja devojka iz Glazgova u Škotskoj, čiji je život potpuno promenio odlazak na jednu žurku. Tačnije, ono što je tamo odlučila da uradi.

Naime, Ejmi je sa prijateljicama odlučila da se dobro zabavi, pa su prihvatile savet gosta žurke i uzele po jednu tabletu ekstazija. Prvih nekoliko trenutaka zabavljala se kao nikada to tada, a onda je usledio mrak.

Srušila se, a potom je hitno prevezena u bolnicu, gde je ostala još mesec dana, potpuno bez svesti. U životu su je održavali aparati, sve dok se nije probudila iz kome posle 30 dugih dana.

Pozajmila šminku od drugarice i postala invalid: Tragična sudbina mlade mame (27)!

Foto: Youtube printscreen / 2 Minutes ago * 299,021 views, Ejmi danas
Foto: Youtube printscreen / 2 Minutes ago * 299,021 views, Ejmi danas

Nažalost, lekari su konstatovali ozbiljno oštećenje mozga, koje je dovelo do toga da Ejmi danas ima jako slabu motoriku. Ona jedva govori, a prikovana je za invalidska kolica, prenosi Dejli mejl.

Porodica mlade devojke bila je slomljena, molili su se za čudo, što se, po mišljenju lekara, i dogodilo, jer je mozak u većoj meri otećen. I dalje se nadaju da će se Ejmi oporaviti, a u međuvremenu žele da upozore druge tinejdžere i njihove roditelje koliko je ekstazi opasna droga.

"Ovo što vidite jeste ono što jedna mala tableta može da uradi od vas", jedva je uspela da izgovori nesrećna devojka, kako bi upozorila svoje vršnjake da nikad ne rade ono što je ona učinila.

Tinejdžeri i svet droge: 6 saveta za roditelje koji sumnjaju da ih dete laže

Budući da je ekstazi vrlo popularna droga među mladima i često ga koriste na žurkama, važno je znati da je u pitanju sintetička droga i psihostimulans, koji nepovratno uništava moždane ćelije. Nakon upotrebe, pojavljuju se simptomi popuz širenja zenica, povećanja krvnog pritiska, drhtanja vilica, gubitka apetita i ubrzanog rada srca.

Jedna od fatalnih posledica koju može da izazove ekstazi jeste smrt usled srčanog udara, što se više puta i dogodilo mladima.

Ejmina porodica srećna je što im je ćerka uopšte ostala živa i nada se da će rehabilitacija uroditi plodom, ali su zbog nje i svih ostalih tionejdžera odlučili da objav video koji verno prikazuje Ejmino stanje, koje je usledilo nakon samo jedne tablete:

Posrnule zvezde: Drogirali se, pili i pušili od detinjstva, završili u ludnici! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs