Da li ste spremni da platite?

Ovo je najskuplji pas na svetu: Štene prodato za 1,6 miliona dolara! (FOTO)

Ne znamo zbog čega je ovo štene bilo tako posebno, ali na našim prostorima prodaje se po ceni između 6 i 7 hiljada evra, što ga i dalje čini najskupljom rasom na svetu
Ljubimci
15:10h Autor:
Ovo je najskuplji pas na svetu: Štene prodato za 1,6 miliona dolara! (FOTO)
Foto: Thinkstock

Osim prema izgledu, rase pasa značajno se razlikuju prema karakteru i osobinama koje krase svaku vrstu krzenog ljubimca ponaosob.

Bilo da je u pitanju rotvajler, veliki pas dobrog srca, umiljata pudlica ili nervozni maltezer, ljudi koji vole samo jednu vrstu pasa neće žaliti novac koliko god da životinja košta.

Neki od najpopularnijih pasa su , mops (oko 200 evra), rotvajler (oko 250 evra), kavalijer King Čarls španijel (250 evra), maltezer (oko 150 evra), staford (oko 170 evra) i retriver (50 evra pa naviše).

Ali, jedan je sve "prešišao" kada je reč o ceni!

Pitbul, staford i rotvajler nepravedno optuženi: Top 3 najopasnije rase pasa!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

U pitanju je tibetanski mastif, preslatki pas koji je postao najskuplja rasa kada je štene ove pasmine u Kini prodato za neverovatnih 1,6 miliona dolara!

Ne znamo zbog čega je ovo štene bilo tako posebno, ali na našim prostorima prodaje se po ceni između 6 i 7 hiljada evra, što ga i dalj ečini najskupljom rasom na svetu.

Drugo mesto ponosno čuva japanska akita, čija je cena oko 4.200 evra, dok je na trećem engleski buldog, sa cenom od oko minimum 2.200 evra.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs