pogledajte

Ketrin Zita-Džouns pokazala omiljene detalje u svom luksuzno uređenom domu: Klavir vredan 30 hiljada funti! (FOTO)

Velška glumica Ketrin Zita-Džouns poslednjih nekoliko godina strastveno se posvetila uređivanju prostora, a iskustvo stiče sređujući čak pet luksuznih zdanja koja deli sa suprugom Majklom Daglasom i dvoje dece. Obožavateljima redovito pokazuje kojim je novim detaljima oplemenila porodične prostorije

Enterijer
Autor:
Ketrin Zita-Džouns pokazala omiljene detalje u svom luksuzno uređenom domu: Klavir vredan 30 hiljada funti! (FOTO)
Ketrin Zita-Džouns, Foto: Profimedia

S pet luksuznih domova, od stana s pogledom na njujorški Central Park do četvorosobne vikendice na Bermudskom ostrvu, nije ni čudo da Ketrin Zita -Džouns obožava uređivanje prostora.

Velška glumica i majka dvoje dece, koja je udata za holivudsku glumačku legenduMajkl Daglasa, svako malo voli da se pohvali svojim smislom za lepo. Tako na Instagramu obožavatelje svako malo razveseli fotografijom koja otkriva detalje u njenim domovima.

Ketrin Zita Džouns objasnila šta je stil: U 48. godini puca od seksepila! (FOTO)

Iako trenutno u bioskopima igra njen film "Cocaine Godmother", Ketrin Zita- Džouns poslednjih godina glumu je malo stavila po strani, kako bi se posvetila svojim drugim strastima.

Umalo bruka na crvenom tepihu: Ketrin Zita Džouns jedva sačuvala haljinu! (FOTO)

U avgustu prošle godine pokrenula je liniju dodataka za uređenje doma, a na društvenim mrežama redovno objavljuje sopstvene projekte renovacija, kao i omiljene kutke svojih porodičnih prostora.

Među antikvitetima koje glumica obožava ističe se art-deko klavir u vrednosti od preko 30 hiljada funti.

Problematični sin slavnog glumca 7 godina proveo iza rešetaka: Tata i Ketrin su uvek bili uz mene! (FOTO)​​​​​​​

Ketrin i Majkl i njihovo dvoje dece, 14-godišnja Karis i 17-godišnji Dilan, porodično vreme dele u stanu u Njujorku vrednom pet miliona funti kao i u još četiri zdanja.

Najveće je imanje u Bedfordu od deset miliona funti koje ima osam soba i 13 kupatila. Vikendice porodica ima u Majorki kao i na Bermudskom ostrvu, a u Kvebeku mesto gde provode vreme skijajući.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs