HODNIK JE ONO ŠTO VAŠI GOSTI PRVO VIDE: Raskrčite ga i saznajte kako najbolje da uredite ovu prostoriju

Hodnik je prvo što vidite kada uđete u nečiji dom, sredite ga jer je ova prostorija naše ogledalo i ostavlja prvi utisak koji je možda i najvažniji

Enterijer
HODNIK JE ONO ŠTO VAŠI GOSTI PRVO VIDE: Raskrčite ga i saznajte kako najbolje da uredite ovu prostoriju
Foto: printscreen Youtube

Navika svih nas je da kada uđemo u svoj dom izujemo cipele, skinemo jakne, kape, šalove, torbe, u zavisnosti od vremena i godišnjeg doba. Sve te stvari ostaju u hodniku i prave nered. Pogledajte nekoliko ideja kako možete urediti svoj hodnik a da izgleda lepo, uredno i iznad svega da bude funkcionalan.

Ukoliko volite da vaš životni prostor bude topao i pomalo poseća na seoske kuće, najbolje rešenje za vas su ovi ormani za jakne i obuću spojeni sa udobnom klupicom na koju možete sesti kada se obuvate ili pak na nju ostaviti torbu.

Ako ipak živite u stanu i imate manji hodnik, idealno za vas je nešto modernija verzija ormana sa recimo ogledalom i komodom na koju možete ostaviti ključeve, naoščare i sve neophodne sitnce koje nosite sa sobom kad izađete napolje.

Za one koji u hodniku imaju stepenice, njih mogu iskoristiti upravo u svrhu ormana i cipelarnika i na taj način uspešno ekonomisati na prostoru.

Uređenje doma nekima predstavlja užitak, a nekima sa druge strane više izaziva stres. U svakom slučaju malo pomoć i ideje nikako nisu na odmet.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs