one su neverovatne!

7 ŽENA IZ KINE SMISLILE NEVEROVATAN PLAN: Kupile kuću od 700 kvadrata i tu planiraju DA OSTANU DO KRAJA ŽIVOTA

Da li se sećate četiri drugarice iz popularne serije „Zlatne devojke“, koje su živele zajedno u penziji? Pa, 7 najboljih kineskih prijateljica pokušavaju da to izvedu u stvarnom životu.

Enterijer
Autor:
7 ŽENA IZ KINE SMISLILE NEVEROVATAN PLAN: Kupile kuću od 700 kvadrata i tu planiraju DA OSTANU DO KRAJA ŽIVOTA
Foto: Printscreen Youtube / 一条Yit

Ovih 7 žena su upravo kupile prelepu kuću koju planiraju da dele kada odu u penziju. Neverovatno, zar ne?

Grupa od 7 najboljih prijateljica odlučila je da se zajedno penzioniše i evo kako su to uspele

Sve je počelo kao šala među ovom grupom prijatelja, jer ko bi mogao da ima hrabrosti, pa čak i resurse da pokuša planiranje penzionisanja ovog obima? Ali kako se ispostavilo, ove žene imaju upravo ono što je potrebno. Nakon što je jedna od njih pronašla kuću od 700 kvadratnih metara u predgrađu Guangdžoua, njihovi planovi zajedničkog života su sprovedeni u delo.

Poznaju se više od dve decenije. Ove prijateljice bliže su od braća i sestara i razmišljaju o tome da poslednje dane svog života provedu zajedno više od jedne decenije. „Rekle smo da ćemo se sastati kada budemo imale 60 godina i naći mesto za penziju“, rekla je jedna od njih.

Ono što je zauvek moglo da ostane samo san pretvoreno je u stvarnost prošle godine kada je grupa žena sakupila 4 miliona juana (580.000 dolara) i kupila kuću.

Napuštena kuća od crvene cigle brzo je pretvorena u prelepu modernu vilu pametnim renoviranjem kuće. Imanje na tri i po sprata okruženo prelepim brdima, šumama i baštom obećavalo je ovim mladim ženama mirnu penziju sa društvom najboljih prijatelja.

Dom za penzionere ima zajednički prostor u prizemlju i odvojene spavaće sobe za svaku od njih na gornjem spratu. Nameštaj otkriva odličan ukus za enterijer, a većina nameštaja je uvezena iz Indije i Maroka.

Sve žene dele ljubav prema čaju, tako da im je bilo sasvim jasno da njihova kuća mora da ima divan čajni paviljon koji je povezan sa kućom preko drvenog šetališta.

Iako je kuća prilično usamljena, udaljena sat vremena od najbližeg grada, žene se neće osećati usamljeno i pobrinuće se da budu zauzete.

„Verovatno ćemo zajedno kuvati, roštiljati u polju, pevati i skupljati hranu u selu“, kažu prijateljice na snimku.

„Šalimo se da svako od nas treba da vežba jednu veštinu da ne bismo bile usamljene i da se borimo jedni sa drugima... Neko ume da kuva prelepu hranu, neko poznaje tradicionalnu kinesku medicinu, neko svira instrumente, a neko uzgaja povrće. Savršeno zar ne?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Kinapenzija