ŽENA JE POMEŠALA SAMO 2 SASTOJKA I DOBILA NABOLJE PRIRODNO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE: Pločice u kupatilo doslovno BLISTAJU

Najefikasnije prirodno sredstvo od 2 sastojka za čišćenje pločica!

Enterijer
12:13h Autor:
ŽENA JE POMEŠALA SAMO 2 SASTOJKA I DOBILA NABOLJE PRIRODNO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE: Pločice u kupatilo doslovno BLISTAJU
Najefikasnije prirodno sredstvo od 2 sastojka za čišćenje pločica, Foto: Shutterstock

Kupatilo je uvek jedno od najzahtevnjih prostorija u kući, a verujemo da i vama jedna od stvari koja najteže pada kada su u pitanju kućni poslovi je upravo - ribanje pločica. Koliko god da ribate, gotovo uvek deluje da mogu biti još blistavije! Zato redovno održavanje je najefikasniji način da dugo ostanu kao kad ste ih tek kupili, a uz sledeće prirodno sredstvo za čišćenje, koje se pravi začas, ni brisanje vam više neće biti komplikovano i naporno!

Na čuvenoj Facebook grupi „Mums Who Clean“, gde mnoge žene traže savete za što lakše i brze čišćenje, jedna mama je podelila recept za sredstvo koje savršeno uklanja prljavštinu iz kupatila.

čišćenje kupatila
foto: Profimedia

– Mame, otkrila sam kako da se rešimo problema koji nas muči. Potrebno je samo nekoliko minuta i malo truda. Ne mogu da verujem svojim očima – napisala je.

Naime, objasnila je kako meša sodu bikarbonu i izbeljivač. Mežanje ova dva proizvoda nije opasno, ali je sve upozorila da se izbeljivač nikako ne meša sa drugim hemikalijama, jer postoji mogućnost da loše utiče na zdravlje.

Kupatilo
foto: Shutterstock

– Mešala sam dok nisam dobila pastu. Nanela sam smesu na problematična područja i iskoristila staru četkicu za zube. Nije nigde zapinjalo, laganim pokretima je kamenac spadao – objasnila je.

Brojne pripadnice lepšeg pola ispod ove objave su ostavljale komentare i izražavale zahvalnost na ovom "otkriću", ističući da im je olakšalo život, te ukoliko se pripremate da detaljno sređujete kupatilo, možete da ga isprobate i javljajte nam vaše utiske!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs