PRELEPO!

KUĆA LUKE MODRIĆA OD 12 MILIONA € JE KAO NASELJE: Ima 9 spavaćih soba, privatni bioskop, od pogleda na baštu ZASTAJE DAH

luksuzna kuća Luke Modrića je kao dom iz snova. Svaka prostorija je priča za sebe, ali pogled na more je ono što joj daje posebnu čar.

Enterijer
14:06h Autor:
KUĆA LUKE MODRIĆA OD 12 MILIONA € JE KAO NASELJE: Ima 9 spavaćih soba, privatni bioskop, od pogleda na baštu ZASTAJE DAH
Foto: Printscreen/instagram

Luka Modrić je najbolji hrvatski fudbaler ikada, što je demonstrirao nedavno i na Svetskom prvnestvu u Kataru, pokazavši sjajnu fromu u 37. godini. U bilstavoj karijeri je igrao za mnoge klubove, a trenutno je jedan od najznačajnijih u timu Real Madrida. Svojom besprekornom igrom postigao je mnogo uspeha, što mu je donelo i veliko bogatstvo.

Luka Modrić
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nekadašnji osvajač Zlatne lopte član je madridskog Reala od 2012. godine, kada se sa suprugom Vanjom Bosnić doselio u glavni grad Španije. U međuvremenu su dobili troje dece, a svoju prvu kuću Vanja i Luka uskoro su zamenili raskošnom vilom u La Moralehi, naselju u severnom Madridu, koja je modernija i čija je cena iznosi vrtoglavih 12 miliona dolara.

1 / 5 Foto: Printscreen Youtube / Famous Entertainment

Imanje sportiste i njegove lepe supruge prostire se na 10.000 kvadrata, od čega kuća ima 2.700 kvadratnih metara. U njoj se nalazi devet spavaćih soba i devet kupatila. Na prvom spratu se nalazi luksuzna kuhinja, masivni dnevni boravak, šest spavaćih soba.

Drugi sprat je namenjen gostima i ima predivan pogled na savršeno uređenu baštu. Tu je i privatna bioskopska sala sa 18 sedišta, kao i stakleni vinski podrum, ogromna igraonica za decu.

Luka je obezbedio i garažu za 10 automobila, dok su u dvorištu parking, bazen, sportski tereni, staza za krosfit. U raskošnoj vili ima još i teretana i prostorija za masažu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs