PROBAJTE

Savršeno skockan: Tri načina da namestite krevet da izgleda kao iz najlepšeg žurnala! (VIDEO)

Kako to obično biva u životu, dan nam mogu popraviti male stvari - lep i uredan krevet, koji deluje kao sa slike je - dobar početak.

Enterijer
21:31h Autor:
Savršeno skockan: Tri načina da namestite krevet da izgleda kao iz najlepšeg žurnala! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Ako još uvek radite od kuće i tražite način na koji da se osećate produktivno i korisno od samog jutra, naš savet je da započnete sa spremanjem kreveta. Ova mala rutina pomoći će vam da vaša spavaća soba uvek izgleda uredno, zbog čega ćete se osećati dobro, a mi vam danas otkrivamo kako da namestite krevet poput profesionalca.

Američka dizajnerka enterijera Šea Mekgi, koja je sa suprugom osnovala studio za dizajn interijera "Studio McGee" i odnedavno na Netflixu ima i emisiju 'Dream Home Makeover', u kojoj savetuje kako prostor učiniti maksimalno funkcionalnim i oku ugodnim, na YouTubeu sa svojim obožavateljima redovno deli trikove i savete za uređenje doma.

Mekigi prilikom svakog projekta pomno pazi na svaki detalj, a isto primenjuje u svom domu. Kao majka dvoje dece vrlo dobro zna da je organizacija ključna kako bi sve savršeno funkcioniralo, kako na poslu, tako i kod kuće. Najbolji način da dom uvek bude uredan je da odmah pospremite za sobom, a ta rutina počinje od spremanja kreveta.

Čim otvorite oči, potrudite se da poravnate čaršafe i složite posteljinu. To će vas motivisati da budete produktivniji tokom celog dana, a i osećaćete se odmah bolje kad vidite kako vaša spavaća soba automatski izgleda lepše.

Dizajnerka u videu predlaže tri načina na koje namestiti krevet , koje primenjuje i tokom uređenja domova svojih klijenata. Uz pomoć ovih saveta vaš krevet će izgledati kao iz najljepšeg kataloga.

Tri načina za nameštanje kreveta:

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs