Da ne poverujete

Ćerka preminulom ocu poslala balone: Šok je zatekao kod kuće! (VIDEO)

Da bi lakše podnele tugu, majka i ćerka su odlučile da sa groba voljenog oca i supruga puste u nebo balone sa porukom. Zatim su se vozle dugih 40 kilometara nazad do kuće, gde ih je sačekalo nešto neverovatno
Porodica
19:54h Autor:
Ćerka preminulom ocu poslala balone: Šok je zatekao kod kuće! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Bump 2

Sendi Sajbold i njena trinaestogodišnja ćerka Sejdž u maju su ostale bez stuba porodice - supruga i oca Džonija, koji je preminuo od raka pankreasa sa samo 43 godine.

Da bi lakše podnele tugu, njih dve su jednog dana odlučile da sa Džonijevog groba puste u nebo balone sa porukom. Na papiriću su zamolile osobu koja pronađe balone da ih kontaktira. Zatim su se vozile dugih 40 kilometara nazad do kuće. Majka i ćerka su se zabrinule da baloni uopšte neće poleteti jer su se trake upetljale u dalekovode u blizini groblja. Ali, na njihovu sreću, dunuo je snažan vetar i oduvao ih u nebo.

Proverite da li su vašu kuću zaposeli duhovi: Sigurni znaci da niste sami!

Iako nisu očekivale previše, šokirale su se kada su se vratile kući! U ogradu na njihovom imanju zapetljali su se ti isti baloni. Vetar ih je naneo direktno do njihove kuće. Sejdž je rekla da ih je pronašla na pašnjaku na kojem je često boravila sa svojim ocem.

"Počela sam da plačem. Osetila sam da je to poruka od njega", izjavila je Sendi.

Poznati medijum tvrdi: Preminule osobe žele da znate ove 4 stvari!

Majka i ćerka i dalje tuguju, ali nakon ovog događaja kažu da im je sada malo lakše. Njih dve veruju da je ovo bio direktan znak od Džonija kojim ih je obavestio da počiva u miru i da je na dobrom mestu.

Ćerka napisala pismo preminulom ocu: Dobila odgovor kome se nije nadala! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs