DA LI JE MOGUĆE DA SE VOLI JEDNO DETE VIŠE OD DRUGOG? Ili ipak BRAK treba da bude na prvom mestu i MUŽ ispred dece

Nisu sve ljubavi iste i ne mogu se meriti ili upoređivati, ali ovaj par tvrdi kako se ipak zna koje ljubavi treba da imaju prednost

Porodica
12:30h
DA LI JE MOGUĆE DA SE VOLI JEDNO DETE VIŠE OD DRUGOG? Ili ipak BRAK treba da bude na prvom mestu i MUŽ ispred dece
Foto: Shutterstock

Džoji i Sofija u braku su 28 godina. U tom razdoblju su doživeli puno uspona i padova, a svaka situacija koju su rešili zajedničkim snagama učinila ih je boljim supružnicima, ali i roditeljima.

Svoj dugi bračni staž iskoristili su kako bi pomogli drugim ljudima. Na društvenim mrežama svakodnevno objavljuju korisne savete i s pratiteljima dele svoja iskustva kako bi prikazali da je svaki brak zapravo savršen u svojoj nesavršenosti, ali samo ako ste oboje svim srcem u tome.

O emocionalnom varanju, podršci, muškoj nonšalantnosti i ženskoj nervozi, prljavim čarapama, seksu i svađama, stereotipima, godišnjicama i rođendanima, kućanskim poslovima i financijama – nema koje se teme ovaj bračni par nije dotaknuo na TikToku.

Ipak, najviše kontroverze izazvao je video u kojemu jasno i glasno govore kako su jedno drugome važniji od sopstvene dece.

"Upozorenje, ljudi! Ovaj video mogao bi vas naljutiti. Javljamo se kako bismo objasnili šta smo hteli reći u posljednjem videu. Mnoge mame su se naljutile jer je moja žena rekla da brak treba biti prvi prioritet u životu, a ne deca", rekao je Džoji. "Mame, znam zašto ste se naljutile. Svaka mama ima instinkt da se brine za svoje malene i da su joj oni najvažniji na svetu", dodala Sofija.

Oni smatraju da zdrava i srećna deca proizlaze jedino iz srećnog, stabilnog i podsticajnog okruženja. Ako braku ne pridajete više pažnje, truda i vremena nego odnosu sa svojom decom, vaša porodica neće funkcionisati besprekorno.

"Društvo nas obično uči da su muževi jednokratni. To ne bi smelo biti tako. Vaš glavni argument protiv tvrdnje da si trebamo biti na prvom mjestu jest da je muž lako zamjenjiv, a deca nisu. Ne slažem se s vama. Deci treba pokazati snagu ljubavi na vlastitom primeru", smatra Sofia.

Dok su ih jedni zdušno podržali, drugi su im uputili žestoke kritike. Pratitelji na društvenim mrežama govore da se od dece ne možeš rastati, te da su ona tvoja krv i nasledstvo, a bračni partner s druge strane može vrlo lako postati neznanac.

Stil/ Zadovoljna.dnevnik.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs