UDALA SE ZA 35 GODINA MLAĐEG: Jedna ćerka joj srlja iz braka u brak, a druga je pobegla na kraj sveta, brat im je ENIGMA

Svi već znaju da je dizajnerka Elena Karaman Karić ćerka kreatorke Verice Rakočević, ali da li ste znali da ona ima još jednu ćerku Milenu, evo gde je ona i zašto se krije od očiju javnosti

Porodica
UDALA SE ZA 35 GODINA MLAĐEG: Jedna ćerka joj srlja iz braka u brak, a druga je pobegla na kraj sveta, brat im je ENIGMA
Foto: Instagram / Verica.rakocevic

Kreatorka Verica Rakočević , jedna je od naših najpoznatijih modnih kreatorki i nikada nije krila svoj privatni život od javnosti, pa je tako ne mali broj puta pričala o svom ljubavnom i porodičnom životu. Njenu ćerku Elenu takođe javnost vrlo dobro poznaje, kao i njen život, ali Verica ima još jednu ćerku i sina.

Manje je poznata druga ćerka Verice Rakočević, Milena, koja iako se takođe bavi javnim poslom, živi potpuno drugačijim životom od svoje majke, ali neverovatno liči na nju.

Verica Rakočević
foto: Privatna Arhiva

O životu Milene Rakočević jako se malo zna. Ona je devedesetih otišla u Ameriku, gde je izgradila karijeru modnog fotografa. Uspešno vodi svoj posao, slika brojne modne kampanje, ali retko dolazi u Srbiju.

Iako nikad nije želela da je pominje u javnosti, Verica i Milena neverovatno liče, a pored sestre Elene, Milena ima rođenog brata Milorada, koji takođe nikada nije želeo da se eksponira u javnosti. Verica ističe da joj je ćerka potpuno drugačija od ostale dece.

Milena Rakočević, ćerka Verice Rakočević
foto: Printscreen/Instagram/Milena Rakočević

"Milena je sasvim drugačija. I ja sam bila opuštenija u svom pristupu njoj. Sećam se da je kao devojčica danima plakala kada sam joj najavila da se spremi jer ćemo se slikati za novine. Verovali ili ne, nakon što je u roku diplomirala, ja nisam znala da Milena radi za Elle. Niko nije znao da je moja ćerka. Nijedan intervju u životu nije pristala da da. I dan-danas, svi znaju ko je Milena Rakočević, ali niko ne zna kako ona izgleda. Na javnim skupovima me izbegava. Devojka jednostavno pobegne", rekla je jednom prilikom za jedan magazin ponosna majka Verica.

Milena Rakočević
foto: Printscreen/Instagram/Milena Rakočević

I dok je Elena Karaman Karić najzastupljenija u medijima, Milene i Milorada nema u domaćoj štampi.

"Sve sam ih vaspitavala na isti način, ali raznolikost njihovih karaktera je očigledna. Ima lepote u tome. Elena je imala, ako tako mogu da kažem, tu vrstu nesreće da se jako mlada uda za veoma poznatog muškarca", navela je jednom prilikom kreatorka.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs