PROGNOZE POZNATE RUSKE ASTROLOŠKINJE O KRALJU ČARSLU SU UŽASNE: Tek ga čeka jeziva stvar, a ovo sve najviše ZABRINJAVA

Ruska astrološkinja Julija Lifanova analizirala je kraljevu kartu, otkrivajući neke karakteristike vezane za zdravlje monarha.

Porodica
23:08h Autor:
PROGNOZE POZNATE RUSKE ASTROLOŠKINJE O KRALJU ČARSLU SU UŽASNE: Tek ga čeka jeziva stvar, a ovo sve najviše ZABRINJAVA
Kralj Čarls III, Foto: Profimedia

Ruska astrološkinja Julija Lifanova detaljno je analizira kako će biti naklonjene zvezde britanskom kralju Čarlsu III i prognoze nisu najbolje. Naime, otkrila je da od septembra 2024. počinje za njega težak period.

Šta kaže natalna karta kralja?

1. Plutonova opozicija njegovom ascendentu Lavu stupila je na snagu 21. januara. Štaviše, Pluton je dispozitor svog Sunca u Škorpiji, a ovaj aspekt govori o autoimunoj borbi, odnosno, kao da se telo bori samo sa sobom. Nažalost, ova opozicija će samo dobiti zamah i Pluton će do 2026. godine „bombardovati“ njegovo telo, što ukazuje na verovatno pogoršanje bolesti, smatra astrološkinja Lifanova.

Kralj Čarls III, Kraljica Kamila
foto: Geoff Robinson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

2. U aprilu i maju 2024. godine, zbog skupljanja planeta u znaku Bika, doći će do snažnog suprotstavljanja njegovom Suncu u Škorpiji, i to stepen do stepena. Ova pozicija može dovesti do povećanja otoka, jer Jupiter često donosi povećanje nečega što mu stane na put tranzita.

3. U slučaju Čarlsa, u istom trenutku crni mesec će se povezati sa Saturnom, koji je odgovoran za njegov zdravstveni sektor u Jarcu. Jedan od najtežih dana za njega može biti period od 25. marta do 7. aprila — verovatno je operacija ili uticaj na telo. Ovo ukazuje na verovatnu hemoterapiju tih istih dana, Čvor prošlosti u Vagi se diže na njegovoj Veneri. Ova planeta vlada hormonima, kao i parnim organima. Moguće je uklanjanje nekog organa iz tela.

Kralj Čarls III
foto: Richard Pohle / News Licensing / Profimedia

Zaključak astrološkinje

Od septembra 2024. do kraja maja 2025. Mars će se kretati kroz sektor sna i tajnih aktivnosti, dok je Mars u njegovoj karti odgovoran za njegovu karijeru i drugi je dispozitor Sunca. Prvo, ovo će biti dug period nesanice, a drugo, često izaziva skrivenu borbu koja je nepoznata javnosti. Prema astrološkim prognozama, moguće je da će se kralj spremati da deo svog posla preda svom sinu.

Međutim, ovo nije iznenađujuće. Princ Vilijam je solarni Rak, što znači da će za njega tranzit Marsa kroz Raka od septembra 2024. do kraja aprila 2025. biti pravi test i moraće zaista da radi više nego inače.

Astrološkinja Julija LIfanova predviđa da će do septembra 2024. godine kralj Čarls III skoro u potpunosti preneti vlast na svog sina.

(Stil / wday.ru / Glossy)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs